Sanatatea omului - Serghey Nikolaevici Lazarev

Sanatatea omului - Serghey Nikolaevici Lazarev
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 14x20
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Sanatatea omului - Serghey Nikolaevici Lazarev

 
Serghey Nikolaevici Lazarev este autorul a numeroase carti cu privire la calea spirituala si dezvoltarea omului (seria de carti "Diagnosticarea karmei”, "Omul viitorului” si "Experienta supravietuirii”). Cartile lui Serghey Nikolaevici Lazarev s-au vandut, in Rusia si Europa, intr-un tiraj total de peste 15 milioane de exemplare. El cerceteaza, deja de multi ani, relatia reciproca dintre starea sufletului unui om si destinul lui. In cartile sale, S. N. Lazarev vorbeste despre modul in care faptele noastre se reflecta asupra sanatatii, asupra propriului viitor si cel al copiilor nostri. Ideile autorului s-au constituit intr-un sistem referitor la atitudinea fata de viata, care determina locul omului in Univers. Cartile, lectiile si seminariile lui S. N. Lazarev redau o experienta de mai mult de 20 de ani de cercetari referitoare la sinteza stiintei cu religia, la unificarea informatiei esentiale care formeaza un sistem universal de cunostinte.

In viitorul apropiat, oamenii vor trebui sa-si schimbe modul de gandire. In caz contrar, nicio decizie financiara sau politico-economica nu va putea sa imbunatateasca situatia. Omenirea are in fata ei o sarcina serioasa: transformarea gandirii, trecerea la un nou mod de gandire.

Supravietuirea civilizatiei depinde de multi factori. Pentru ca omenirea sa supravietuiasca si sa vada ziua de maine, trebuie ca problemele politico-economice, ecologice si morale sa fie rezolvate. Insa, problemele politico-economice si oricare altele sunt imposibil de rezolvat daca nu le rezolvam inainte pe cele morale, deoarece la baza tuturor problemelor noastre se afla modul in care gandim.

Daca un om are gandirea unui sclav, a unui salbatic, a unui pagan, atunci niciun tip de politica, economie sau ecologism nu ii va aduce fericirea.

In mod obisnuit, noi asociem evolutia omenirii cu realizarile si posibilitatile stiintifice si tehnice, cu transformarea planetei, cu dezvoltarea inteligentei si a aptitudinilor. Dar la baza oricarei dezvoltari se afla ceea ce noi numim suflet, sentimentele noastre, tot ce are legatura cu credinta si cu moralitatea.

Unificarea a doua contrarii reprezinta o garantie a dezvoltarii. A urma doar calea stiintifica inseamna pieirea; A urma doar calea religioasa inseamna stagnarea si oprirea dezvoltarii, iar mai departe – disparitia. Unificarea gandirii stiintifice cu cea religioasa intr-o singura viziune asupra lumii poate sa duca civilizatia la un nou nivel si poate sa contureze noi orizonturi pentru salvarea si evolutia sa.

Cartea de fata prezinta modul in care stiinta si religia pot sa coopereze in ceea ce priveste cunoasterea Universului, in loc sa se opuna reciproc, ajutand oamenii sa dobandeasca sanatate, bunastare si o fericire autentica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0533 sec