Sănătatea tiroidei. Cum să-ți recapeți pofta de viață fără stări de oboseală, confuzie, greutate - Amy Myers

Sănătatea tiroidei. Cum să-ți recapeți pofta de viață fără stări de oboseală, confuzie, greutate - Amy Myers
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-47-3272-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 440
Format: 15X21
Categoria: Ghiduri medicale

DESCRIERE

Sănătatea tiroidei. Cum să-ți recapeți pofta de viață fără stări de oboseală, confuzie, greutate - Amy Myers

 
... dacă şi tu, la fel ca mulţi alţi oameni, te-ai străduit să-ţi convingi medicul că e ceva în neregulă cu tine, te înţeleg din tot sufletul. Când te simţi rău, obosit şi speriat, nimic nu e mai rău decât de un medic - acea persoană de al cărei ajutor ai disperată nevoie - care să-ţi spună că eşti în regulă şi că nu are cu ce să te ajute. „E doar în capul tău“, „Aşa se întâmplă odată cu înaintarea în vârstă“, „Am făcut deja tot ce se putea“ sunt, după părere mea, nişte răspunsuri de neconceput şi, sincer vorbind, mă fac să clocotesc de nervi. Sunt mult prea des întâlnite în rândul medicilor convenţionali şi e trist că majoritatea pacienţilor n-au de ales şi trebuie să le creadă.

Ei bine, până aici! In acest capitol o să cunoşti alţi pacienţi ai căror medici le-au spus că medicina convenţională nu are alte soluţii, şi care au căutat să obţină ajutorul medicinei funcţionale. Vreau să ştii că nu eşti singur, că poţi fi ajutat şi că orice medic care nu te ia în serios sau care trece repede cu vederea peste simptomele tale nu se achită de datoria sa profesională.

Să ai unul sau mai mulţi medici care îţi ignoră suferinţa este oarecum traumatizant, am văzut asta la mulţi pacienţi şi am simţit-o pe pielea mea, igur. Acest capitol este despre descifrarea acelei traume. Dacă te-a deranjat răspunsul medicului tău, şi mai ales dacă te-au deranjat răspunsurile mai multor medici, poate că te vei regăsi în poveştile de mai jos ale unor pacienţi. Iar după ce le citeşti vom examina mai îndeaproape cum şi de ce medicina convenţională îi dezamăgeşte pe atât de mulţi pacienţi cu probleme tiroidiene.
 
Mai vreau şi să vezi cât de puternice pot fi anumite lucruri: să beneficiezi de substanţele nutritive, de vitaminele şi mineralele de care tiroida ta are nevoie pentru a secreta hormonii tiroidieni şi de care organismul tău are nevoie pentru a reacţiona adecvat la acei hormoni; să-ţi vindeci intestinele; să reduci nivelul inflamaţiei; să efectuezi tipul potrivit de exerciţii pentru corpul tău, nici prea puţine, nici prea multe; să diminuezi expunerea la toxine şi să îmbunătăţeşti capacitatea de detoxificare a organismului; să vindeci infecţiile ascunse; să contracarezi stresul din viaţa ta, relaxându-te suficient pentru ca hormonii de stres să fie la un nivel optim. Aceste elemente ale Planului de vindecare a tiroidei prin Metoda Myers nu sunt nici pe departe chestii pe care să le vezi prin filme şi sunt discreditate de mulţi medici convenţionali ca fiind schimbări „care chiar nu sunt importante."

Dar de fapt importanţa pe care o au poate fi foarte mare, căci, odată cu dispariţia simptomelor, revenirea energiei, evaporarea anxietăţii şi depresiei, întregul tău organism se bucură de o stare solidă şi constantă de vitalitate şi confort...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Partea întâi. Noua epidemie de tiroidite
Capitolul 1. Excesul de probleme tiroidiene
Capitolul 2. Poți fi ajutat
 
Partea a doua. Să înțelegem cum funcționează tiroida
Capitolul 3. Ce este tiroida?
Capitolul 4. Legătura cu autoimunitatea
 
Partea a treia. Cum să cooperezi cu medicul
Capitolul 5. De ce medicul tău este depășit de situație
Capitolul 6. Cum să ceri mai mult de la medicul tău
 
Partea a patra. Metoda Myers
Capitolul 7. Puterea alimentelor
Capitolul 8. Eliminarea toxinelor
Capitolul 9. Legătura cu infecțiile
Capitolul 10. Soluții împotriva stresului
Capitolul 11. Planul de vindecare a tiroidei prin Metoda Myers    
Capitolul 12. Planul de vindecare a tiroidei în 28 de zile prin Metoda Myers   
Capitolul 13. Planul de vindecare a tiroidei prin Metoda Myers... urmat pe viaţă    
Capitolul 14. Reţete pentru Planul de vindecare a tiroidei prin Metoda Myers    

Resurse  
Mulţumiri 
Anexa A. Scrisoare către medicul tău    
Anexa B. Eliminarea toxinelor din casă   
Anexa C. Stomatologia bio    
Anexa D. Am nevoie de chelare?  
Anexa E. Cum să scapi de mucegaiul toxic?   
Bibliografie selectivă   
Povestea mea    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.