Sapte lucruri importante
35,91 RON
39,90 RON (-10%)

Sapte lucruri importante

Sapte lucruri importante
-10%
Preț: 35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Sapte lucruri importante - Shelley Pearsall

 
... când ședința se reluă după prânz, Arthur fu chemat în față. Se gândi că era deja osândit în momentul în care, încă înainte de a ajunge la pupitru, îl auzi pe judecător spunând: „Tinere, aceasta este o sentință ieșită din comun.“
 
În acea zi, Arthur îl văzuse pe judecătorul Warner trimițând înapoi la școala de corecție, pentru două luni sau mai mult, copii care furaseră niște amărâte de pungi de chipsuri sau bomboane.
 
Toată lumea spunea că este unul dintre cei mai nemiloși judecători. Așadar, Arthur știa că o sentință „ieșită din comun“ era un lucru foarte, foarte rău.
 
— Cu alte cuvinte, continuă cu severitate judecătorul, fulgerându-l cu privirea pe Arthur, nu este pedeapsa pe care ți-aș fi dat-o eu. Nici nu era greu să-ți imaginezi ce fel de pedepse ar alege judecătorul pentru copiii răi.
 
Arthur își făcuse deja o idee. Judecătorul îi aruncă o privire Colecționarului, care se înapoiase la locul său din rândul al treilea și care, cu mâinile în poală, privea...
 
...
 
... dădu din cap în semn că nu știe.
 
— Ei bine, ar trebui să știi. Caută mai târziu în dicționar. Judecătorul arătă, cu un aer de nerăbdare pe chip, înspre sala de judecată.
 
— Nu am timp să fiu profesorul tuturor de aici. După cum vezi, continuă, arătându-l pe Colecționar, rezultatul faptului că domnul Hampton a fost rănit este că nu mai poate munci, așa că el mi-a făcut o propunere ieșită din comun pentru tine.
 
Judecătorul îl privi fix în ochi pe Arthur.
 
— În loc să fii condamnat la a merge la centrul de detenție pentru minori, pentru o perioadă deo‑ sebit de lungă—lucru pe care îl voi face fără ezitare dacă te mai văd o dată în sala mea de judecată —, domnul Hampton a cerut să muncești pentru el până i se va vindeca brațul...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura

Created in 0.0333 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.