Saruta-ma in timp ce dorm

Saruta-ma in timp ce dorm
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 310
Format: 13x20
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Saruta-ma in timp ce dorm - Linda Howard

 
... deşi nu se punea problema contactelor ei obişnuite, de-a lungul anilor Lily cunoscuse numeroşi oameni dubioşi, cu abilităţi îndoielnice şi care, pentru o sumă de bani adecvată, erau în stare să o scoată din mormînt pînă şi pe mama lor.

Mai avea ceva bani rămaşi, dar nu o sumă mare, aşa că spera ca ’’adecvată” să poată fi tradusă prin ’’rezonabilă”.
Dacă se dovedea că Swain este curat, asta ar ajuta-o ca situaţie financiară, fiindcă el s-a oferit voluntar să lucreze cu ea.
 
Dacă trebuia să angajeze pe cineva, asta ar însemna o gaură însemnată în contul ei din bancă. Sigur, Swain a recunoscut că nu este expert în sisteme de securitate, dar spunea că îi cunoaşte pe unii care sînt.
 
Marea întrebare era, aceşti oameni vor dori să fie plătiţi? Dacă da, atunci ea ar face mai bine să angajeze pe cineva de la bun început, decît să irosească banii pe investigaţiile lui Swain.

Din păcate, nu va şti asta decît cînd va fi prea tîrziu ca să mai poată face ceva. Voia ca Swain să fie curat. Voia să afle că nu a scăpat din vreo rezervă de la psihiatrie sau, mai important, că nu era angajat de CIA.  
 
Chiar cînd se îndrepta spre un Internet cafe, îşi dădu seama că a făcut o eroare tactică plecînd ieri de lîngă Swain, în cazul cînd CIA l-ar fi angajat, Swain ar fi avut acum ocazia să sune şi să-şi facă ordine prin dosar, astfel încît povestea lui să stea în picioare.
 
Orice ar fi aflat ea sau altcineva despre el, ea nu mai putea fi sigură că informaţia era corectă.

Se opri brusc. La naiba, erau atît de multe lucruri din spionaj pe care ea nu le cunoştea; era marele ei dezavantaj. Acum nu mai avea rost să-l cerceteze pe Swain; era agent CIA sau nu era.
 
Trebuia doar să decidă dacă îl va contacta sau nu.
Cel mai sigur era să nu-l sune. El nu ştia unde stă ea, nici ce nume foloseşte. Dacă era din CIA, însemna că şi-a dat seama că ea urmărea complexul de laboratoare Nervi, iar el aşteptase acolo apariţia ei. Fie ea îşi abandona complet planul, fie el o va găsi acolo din nou.

Cît despre laborator, lucrurile se complicaseră. Rodrigo aflase evident cine era ea cu adevărat, probabil obţinuse şi o fotografie a ei fără să fie deghizată, altminteri jucătorii aceia de fotbal nu ar fi recunoscut-o atît de uşor.
 
Mica altercaţie din parc îl va face să devină şi mai precaut, iar securitatea complexului se întărise mai mult ca sigur...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0638 sec