Scara magica spre succes

Scara magica spre succes
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 13x20
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Scara magica spre succes. Cele 17 principii ale Legii Succesului. Editie actualizata pentru secolul XXI - Napoleon Hill

 
Adevaratii lideri nu se nasc, ei se formeaza, spune Napoleon Hill, unul dintre parintii literaturii motivationale.

Indiferent de domeniul in care activezi, poti reusi in viata daca intelegi ca diferenta dintre succes si esec este in mare parte diferenta dintre gandirea pozitiva si cea negativa. 

Tu esti stapanul destinului tau, pentru ca tu controlezi singurul lucru care poate schimba si redirectiona cursul destinului uman - puterea gandului...
 
............
 
... adu-ţi în minte, cu ajutorul principiului sugestiei, dorinţa puternică de a reuşi în orice acţiune şi vei vedea trezindu-se abilităţi latente şi puterea crescând în mod automat.
 
Înrădăcinează în mintea unui copil, prin intermediul principiului sugestiei, dorinţa de a deveni un avocat, doctor, inginer sau antreprenor de succes şi, dacă ţii la distanţă toate influenţele contrare, vei vedea cum acest copil va atinge obiectivul dorit.

   Este mult mai uşor să influenţezi un copil decât un adult prin sugestie, deoarece în mintea copilului nu există atât de multe influenţe contrare ce trebuie depăşite în procesul de „neutralizare" a minţii şi copiii sunt în mod natural mai creduli decât o persoană matură.

   Principiul sugestiei reprezintă calea către succes în domeniul organizării şi managementului. Directorul, managerul sau preşedintele unei organizaţii care nu reuşeşte să înţeleagă şi să folosească acest principiu se lipseşte de cea mai puternică forţă prin care poţi influenţa.

   Unul dintre cei mai abili şi mai eficienţi manageri pe care i-am cunoscut vreodată era un bărbat care nu şi-a criticat niciodată vreunul dintre angajaţi. Dimpotrivă, le amintea constant acestora cât de bine lucrează!
 
Şi-a făcut un obicei din a merge printre ei, oprindu-se ici şi colo şi aşezându-şi mâna pe umărul unui angajat pentru a-l felicita pe respectivul pentru progresele lui.
 
Nu avea nicio importanţă cât de prost se descurca un om, acest manager niciodată nu-l dojenea. Aşezând constant în mintea acestor oameni, prin principiul sugestiei, gândul că „fac progrese", aceştia preluau sugestia şi erau influenţaţi de ea rapid şi eficient.

   Într-o zi, acest manager s-a oprit lângă bancul de lucru al unui angajat al cărui grafic de lucru arăta că produce tot mai puţin. Bărbatul era plătit în funcţie de numărul de bucăţi executate.
 
Punându-şi mâna pe umărul lui, managerul i-a spus: „Jim, cred că lucrezi mult mai bine decât săptămâna trecută. Pari a le impune celorlalţi băieţi un ritm susţinut. Mă bucur să văd asta. Ţine-o aşa, băiete, sunt cu tine până la sfârşit!"

   Asta s-a întâmplat pe la ora 13. 00. În seara aceea, foaia de pontaj a lui Jim a arătat că lucrase cu 25% mai mult decât în ziua precedentă!

   Dacă se îndoieşte cineva că se pot face minuni cu ajutorul principiului sugestiei, înseamnă că persoana respectivă nu a acordat timp suficient studiului şi înţelegerii principiului...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0618 sec