Secretul casniciei fericite - Idila poate dura o viata

Secretul casniciei fericite - Idila poate dura o viata
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280
Format: 13x20
Preț: 33,30 RON
37,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Secretul casniciei fericite - Idila poate dura o viata (Zig Ziglar)

 
Volumul pe care îl aveţi în mâini nu oferă reţete, ci descrie, cu atenţie la detalii şi mult umor, problemele pe care le are sau pe care le-ar putea întâmpina cuplul căsătorit, sugerând câteva posibile rezolvări. 
 
Mai presus de toate, căsnicia fericită, dar şi repararea uneia afectate depind de efortul pe care partenerii sunt dispuşi să-l depună pentru a-şi arăta, mărturisi şi reînvia, în felurite chipuri, iubirea care i-a adus, la început, împreună...
 
...............
 

   Contează ce face, nu ce spune

   Femeile, cu conexiunile lor mai puternice şi mai numeroase între emisferele dreaptă şi stângă ale creierului, îşi pot accesa cu uşurinţă emoţiile din creierul drept pentru a le pune în cuvinte cu creierul stâng.
 
Dar neavând aceste conexiuni numeroase între emisferele creierului, bărbaţilor le este greu să-şi exprime emoţiile. Deşi pot cu siguranţă să simtă emoţiile profund şi să fie elocvenţi verbal, ei nu le pot face cu uşurinţă pe amândouă în acelaşi timp.

   Dar aceasta nu înseamnă că ei nu-şi pot comunica sentimentele. După cum a spus-o foarte elocvent Elisabeth Barrett Browning: „Cum te iubesc? Am să număr în câte moduri." Fii atentă şi s-ar putea să observi nenumăratele moduri în care soţul tău îşi exprimă sentimentele faţă de tine, fără a spune niciun cuvânt.

   Ştim cu toţii că mulţi bărbaţi preferă să-şi lase acţiunile să vorbească, mai ales (aşa cum am văzut în Capitolul 1) când este cazul să spună „te iubesc" sau „îmi pare rău."
 
De fapt, adeseori un bărbat învaţă de la tatăl său că iubirea se exprimă făcând lucruri împreună („Hai fiule să mai batem mingea") în loc ca afecţiunea să fie proclamată prin cuvinte.

   Dacă soţul tău nu este generos cu declaraţiile de iubire, ai putea recunoaşte acest sentiment atunci când el îţi spune: „Hai să jucăm tenis."
 
Sau îl poţi vedea atunci când te protejează, lăsându-te în faţa intrării magazinului în timp ce el se duce să parcheze maşina în ploaie, sau când îşi asumă responsabilitatea să plătească facturile la timp, sau când trudeşte pentru a obţine o promovare la serviciu, sau când face tot felul de alte lucruri.
 
Tu ştii mai bine...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0502 sec