Semne - Alice Broadway
35,10 RON
39,00 RON (-10%)

Semne - Alice Broadway

Semne - Alice Broadway
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0716-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Semne - Alice Broadway

 
... momentul delicat în care ating cu degetele pielea primarului Longsight este întrerupt brusc când cineva loveşte cu putere în uşă. Longsight îşi trage halatul pe el de parcă mi-ar fi arătat doar nişte tatuaje noi, iar Minnow se duce să deschidă, vorbind încet.
 
Mă ridic, frecându-mi genunchii unde covorul mi-a lăsat scame pufoase pe pantaloni. Uşa se închide şi Minnow, ca un câine, atacă, mâna lui la gâtul meu, ţintuindu-mă de raftul cu cărţi.

—    Ai adus un neînsemnat în Saintstone? Cum îndrăzneşti să pângăreşti oraşul ăsta?

O găsiseră pe Gull. Frica fierbinte mă învăluie, frică ce nu are nicio legătură cu Minnow. Gull nu va supravieţui niciodată furiei din Saintstone.

—    Ajunge, Jack, spune Longsight tăios şi jack Minnow se potoleşte, dar continuă să gâfâie, respiraţia iui fierbinte atingându-mi faţa.

Mâna nu i se mişcă. Primarul se apropie, de parcă ar cerceta prada adusă de vânător.

—    Un neînsemnat? meditează Longsight. Oh, Leora, credeam că eşti deşteaptă. Aducând un neînsemnat aici, nu faci decât să te declari duşmanul nostru.
 
Incerc să înghit, dar gâtul îmi e strâns şi mă doare, cu mâna lui Minnow înfiptă în el. Nu pot să-i răspund.

—    Ne-ai întinat puritatea. Şi nu i-ai făcut nicio favoare prietenei tale. Credeai că va fi tolerată aici? Totuşi..., zice şi se uită la mine gânditor. Trebuie ţinută în siguranţă, departe de locuitorii oraşului. Pentru moment. Voi vorbi cu ea.

Brusc, Jack Minnow îmi dă drumul. îmi frec gâtul. Primarul Longsight m-a prins deja în pânza lui de păianjen, dar acum, ştiind că o are pe Gull, rămân împietrită.
 
Chicoteşte şi se aşază din nou la biroul lui, abia ascunzându-şi plăcerea când îmi priveşte obrajii arzând şi ochii scânteind de lacrimi de furie.

Ce speră să câştige de la mine? Ce-şi poate dori mai mult? Are deja devotamentul oamenilor — îl iubeau înainte, dar acum, că a păcălit moartea, îl adoră. Are toată puterea şi prestigiul de care ar avea cineva vreodată nevoie şi tot nu e suficient...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

31,50 RON
35,00 RON (-10%)
35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Created in 0.0440 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.