Set - Mihaela 2017, pentru clasa pregatitoare - In lumea povestilor cu Mihaela si Azorel

Set - Mihaela 2017, pentru clasa pregatitoare - In lumea povestilor cu Mihaela si Azorel
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256+84+48+32
Preț: 70,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Set - Mihaela 2017, pentru clasa pregatitoare - In lumea povestilor cu Mihaela si Azorel

 
Pachet educational-creativ "In lumea povestilor cu Mihaela si Azorel” - AVIZAT 2018, conform OMEN 3022 din 08. 01. 2018, nr. 507.
 
Contine:

- Setul de patru caiete educational-creative cu activitati integrate "In lumea povestilor cu Mihaela si Azorel” (A4, color, 256 de pagini in total) - propune o abordare integrata a continuturilor specifice disciplinelor prevazute in programa scolara pentru clasa pregatitoare: Comunicare in limba romana (CLR), Matematica si explorarea mediului (MEM), Dezvoltare personala (DP), Arte vizuale si abilitati practice (AVAP). Caietele aduc in fata micului scolar doua personaje indragite de multe generatii. Alaturi de Mihaela si Azorel, copiii patrund in lumea povestilor si descopera eroi fantastici, cu puteri magice. Cele patru caiete sunt concepute pentru a fi folosite unul in continuarea celuilat, astfel incat continutul lor poate fi parcurs intr-o maniera constructiva si atractiva.
- Caietul artistului "Decupam, lipim si coloram cu Mihaela” (A4, color, 84 de pagini) - vine in completarea celor patru caiete de activitati integrate, fiind folosit pentru rezolvarea sarcinilor creative. Caietul este menit sa dezvolte indemanarea si imaginatia copiilor.
- GRATUIT: Caiet de scriere "Invat sa scriu cu Mihaela” (A5, 48 de pagini) - este un material didactic care poate fi folosit atat pentru lucrul in clasa, cat si pentru cel individual, cuprinzand exercitii de trasare dupa contur sau prin unirea punctelor a literelor mari si mici de tipar, precum si a cifrelor.
- GRATUIT: Supliment de limba engleza pentru clasa pregatitoare (A5, color, 32 de pagini) este un suport util pentru invatarea de catre copii a cuvintelor de baza ale limbii engleze.
- GRATUIT: DVD-ul cu desenele animate autentic romanesti "Mihaela si Azorel” - care poate fi vizionat atat la scoala, cat si acasa. Acesta cuprinde 16 episoade din binecunoscutul serial care a bucurat generatii de copii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Invatamant prescolar - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0794 sec