Sexul constient. Calea catre o sexualitate implinita si durabila - Diana Richardson

Sexul constient. Calea catre o sexualitate implinita si durabila - Diana Richardson
Preț: 29,40 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9050-45-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 154
Format: 15x21
Categoria: Sexualitate

DESCRIERE

Sexul constient. Calea catre o sexualitate implinita si durabila - Diana Richardson

 
...într-o societate mult mai sensibilă, opusul ar fi adevărat - sexul conştient ar fi regula şi nu excepţia. Totuşi, avem concepţii fundamental greşite despre sex, ce acţionează ca o barieră în faţa experienţei sexuale simple, inocente şi spirituale.
 
Deoarece sexul a fost practicat şi prezentat într-o anumită manieră generaţie după generaţie, ar fi util să avem o înţelegere asupra condiţionării noastre colective, alături de răbdarea şi compasiunea pentru noi înşine şi pentru partenerii noştri.
 
Nu aştepta rezultate instanţe! E vorba mai degrabă despre o dezvăluire bazată pe explorări şi descoperiri. Devii pionierul propriei tale lumi interne. Pur şi simplu trebuie să începi de unde te afli astăzi - incluzând şi concepţiile greşite. într-o anumită măsură vei trece printr-un proces de dezvăţare a ceea ce am moştenit cu toţii şi de redescoperire a ceea ce este real şi adevărat.
 
De fiecare dată când tu şi partenerul tău sunteţi împreună veţi continua să faceţi mici paşi exploratori, experimentând, încorporând tot ceea ce aţi descoperit (sau învăţat) anterior, şi astfel vă veţi dezvolta gradual împreună un nou limbaj sexual.
 
La sfârşitul unora dintre capitole, sunt sugerate exerciţii de sensibilitate şi conştientizare ca o modalitate de a intra în armonie, de a sprijini şi a spori percepţia celulară a corpului. Capitolul final, capitolul 10, „Practica Ta Personală de a Face Sex lent", va aduna împreună toate informaţiile anterioare, oferind sugestii de bază despre cum să începeţi practica personală.
 
Această carte nu este un manual tehnic în sensul de a vă concentra asupra ce trebuie să faceţi; ci mai degrabă, va fi o abordare care explorează cum trebuie să faceţi. Mai multe informaţii despre „cum trebuie să procedaţi” şi cum să creaţi atmosfera necesară pentru a vă înălţa experienţa va fi încorporată în capitolele care urmează.
 
Pe măsură ce citiţi, aţi putea începe să remarcaţi o schimbare subtilă în modul în care vedeţi şi înţelegeţi sexul. Şi după cum văd eu lucrurile, aceasta este calea care trebuie urmată - mai întâi şi mai întâi este necesară o schimbare de opinie. Avem nevoie de o nouă viziune asupra sexului, ce va produce o schimbare sau o revoluţie în ideile noastre. Atunci când va apărea o schimbare în gândire, corpul va răspunde mult mai uşor şi mai voluntar...
 
CUPRINS:
 
MULŢUMIRI   
INTRODUCERE
VINDECAREA BOLII NUMITĂ GRABĂ
 
Capitolul 1
SEXUL CONŞTIENT    
 
Capitolul 2
PUTEREA SEXUALĂ A RELAXĂRII  
 
Capitolul 3
PUTEREA SEXUALĂ A CONŞTIENTIZĂRII  
 
Capitolul 4
PUTEREA SEXUALĂ A CALITĂŢII  
 
Capitolul 5
PUTEREA SEXUALĂ A RITMULUI  
 
Capitolul 6
PUTEREA SEXUALĂ A PLĂCERII  
 
Capitolul 7
PUTEREA SEXUALĂ A GÂNDULUI  
 
Capitolul 8
PUTEREA SEXUALĂ A SACRULUI  
 
Capitolul 9
PUTEREA SEXUALĂ A POVEŞTII  
 
Capitolul 10
EXPERIENŢA TA PERSONALĂ ÎN PRACTICA SEXULUI CONŞTIENT  

APENDIX
ADEVĂRATELE CALITĂŢI MASCULINE
ŞI FEMININE VERSUS DISTORSIUNILE CONDIŢIONATE    

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.