Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Sfârşitul Banilor şi Viitorul Civilizaţiei

Sfârşitul Banilor şi Viitorul Civilizaţiei
-8%
ISBN: 978-606-588-029-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Diverse
12,88 RON
14,00 RON (-8%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

"Sfârşitul Banilor şi Viitorul Civilizaţiei"...


"Thomas H. Greco Jr." este o autoritate în domeniul abordărilor liberale ale inovaţiilor monetare şi financiare, inclusiv sisteme de schimb fără numerar . Fost inginer, antreprenor şi profesor de colegiu , el a devenit foarte căutat pentru consultanţă şi pentru discursuri în cadrul unor conferinţe din întreaga lume.

"Greco" a studiat vreme de peste 30 de ani căile de a ajunge la o mai mare echitate şi sustenabilitate în afaceri şi economie. Experienţa sa în structuri monetare şi financiare l-a determinat să creeze concepte inovatoare pentru monede şi sisteme de plată comunitare.

'Foarte puţini oameni îşi dau seama natura banilor s-a schimbat profund ultimele trei secole şi că au devenit instrument politic utilizat pentru a centraliza puterea, a concentra averea a submina guvernul democratic', spune Thomas H. Greco Jr. Civilizaţia trece în prezent printr-o megacriză ascendentă şi multidimensională. Există o serie întreagă de tendinţe, despre care logica elementară afirmă că nu mai pot continua să se manifeste neîngrădit: inegalitatea economică dintre ţări, erodarea principiilor democratice, alienarea socială, schimbările climatice, spolierea mediului natural, creşterea populaţiei şi ineficienţa instituţiilor naţionale şi internaţionale.

Toate acestea, deoarece omenirea a înregistrat o creştere exponenţială, care a mers departe şi s-a produs prea repede. Însă nimic nu creşte la infinit. Conform teoriei lui Greco, ieşirea din această megacriză s-ar putea realiza – dar numai printr-o metamorfoză a umanităţii. Însă un lucru e cert: ori vom renunţa interesele meschine, preţuind în mod egal viaţa fiecăruia, ori ne vom trezi implicaţi în conflicte tot mai distructive, care vor duce planeta la ruină.


Traducere : Marius CHITOSCA , Mihai FULGER
Copertă : Felix GRIGORE

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.136 sec
loader
Caut in catalog...
loader