Si-n mintea mea dansam desculta - Olivia Zeitline

Si-n mintea mea dansam desculta - Olivia Zeitline
-15%
Preț: 28,90 RON
34,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-516-7
Anul publicării: 2020
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Si-n mintea mea dansam desculta - Olivia Zeitline
 
... autobuzul este aproape gol. Charlotte nu se asază. Rămâne în picioare, în stare de soc. Fraza pe care a auzit-o se repetă în mintea ei, iar si iar. Nu întelege ce i se întâmplă. Lumea ei se prăbuseste. Se lasă pe un scaun. Lividă, îsi ia telefonul. Cu mâinile tremurând, îi trimite un mesaj Stellei.
Stella, trebuie neapărat să se întâlnească cu Stella.

In sfârsit, autobuzul ajunge la Barbes-Rochechouart, statia unde trebuie să coboare. Charlotte îsi ia geanta, îl împinge pe omul din fata ei si pleacă, fără să-si ceară scuze. In stradă, simte că se sufocă, inima îi bate tot mai repede. începe să transpire, desi afară e frig.
 
Grăbeste pasul, ca să ajungă odată la destinatie, să se încheie odată acest atac de panică. înainte, dacă era în această situ-atie, era mai usor, ar fi luat anxiolitice, fără să-si pună prea multe întrebări. N-o să facă asta acum, si-a promis să termine cu medicamentele. Psihoterapeuta la care a mers după episodul de burnout ar fi întrebat-o, fără îndoială: „Si de ce anume îti aminteşte această frază?”
 
Oricât s-ar strădui, Charlotte nu găseste niciun răspuns. Respiră cu greutate, încearcă să-si recapete suflul. Nimic nu ajută. O ia pe bulevardul Rochechouart, apoi pe strada Clignancourt. Trotuarele sunt pustii, la fel si Cafe du Commerce.
 
Ajunsă pe strada Pierre-Picard, Charlotte se mai linisteste putin. Când păseste pe această alee, unde locuieste Stella, are mereu impresia că intră într-un spatiu magic. Parcă durează o vesnicie să urce cu ascensorul din lemn, cu usi cu grilaj. Sună la usă. In sfârsit.

-    Intră, draga mea, e deschis.

Deschide usa si pulsul îi revine la normal. Semnele grafice de pe stampele japoneze atârnate în hol o calmează. Isi pune jacheta în cuierul din fier forjat. îmbrăcată într-un kimono din mătase albă, Stella o asteaptă, stând pe canapeaua mare din salon, cu o revistă de artă în mână. Stella e muziciană, de origine slavă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0676 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.