Simfonia animalieră - Veronica D. Niculescu

Simfonia animalieră - Veronica D. Niculescu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8435-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Simfonia animalieră - Veronica D. Niculescu

 
... bătrânul a plecat iarăşi, cu periile lui şi cred că şi cu grămăjoara mea de chibrituri arse pe jumătate. M-am uitat după el de la gard. Un pic crăcănat, cu capul plecat, valsa printre brazdele pline cu mocirlă, ţopăia printre bălţi, văzându-l din spate ai fi putut crede că e cu zece ani mai tânăr.
 
Dar ai fi putut crede şi că este cu zece ani mai bătrân. Ai fi putut crede orice. Cum se topea prima zăpadă, ai fi putut crede şi că venea primăvara.

Toată iarna. Ca o pară. Cândva, chiar în primele mele zile aici, Ivan pregătise pere fierte în vin, pusese alături de fiecare jumătate de pară două cupe de îngheţată şi un rotocol de frişca, le stropise cu sos de ciocolată, mâncaserăm împreună pe terasă, era primăvară, ah, ce mai primăvară era, iar eu, îngrozită de toate acestea, mă întrebasem dacă o să vină aşa zi de zi. zi de zi să stau la masă cu un străin, dar el a mai venit doar o vreme aşa, apoi vizitele s-au...
 
CUPRINS:
 
Simfonia animalieră
I.    Allegro spiritoso   
II.    Andantino grazioso    
III.    Allegro affettuoso    
IV.    Presto    
 
Hibernalia
I.    Lent et doidourenx   
II.    Lent et triste   
III.    Lent et grave   
IV.    Lent   

Note critice şi reacţii la Simfonia animalieră şi Hibernalia

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0306 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.