Snofrid din Valea Verde. Calatoria absolut aventuroasa catre insulele incetosate, volumul 2 - Andreas H Schmachtl

Snofrid din Valea Verde. Calatoria absolut aventuroasa catre insulele incetosate, volumul 2 - Andreas H Schmachtl
-15%
Preț: 40,80 RON
48,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-048-256-7
Anul publicării: 2021
Pagini: 232
Format: 16x23

DESCRIERE

Snofrid din Valea Verde. Calatoria absolut aventuroasa catre insulele incetosate, volumul 2 - Andreas H Schmachtl

 
... era o zi strălucitor de frumoasă, în orice caz, aşa trebuie să v-o imaginaţi. Coastele din Valea Verde se întindeau maiestuos în strălucirea soarelui, cu câmpiile lor pentru păscut de un verde aprins şi cu suprafeţele lor împădurite.
 
Pe fundul văii, de-a lungul ambelor maluri ale râului, erau aliniate sate şi curţi, una în continuarea celeilalte. Iar unde în mod normal cobora din munţi pârâiaşul bolborosind şi gâlgâind, acum vâjâiau în vale cu-renţi năvalnici.
 
Iarna era pe sfârşite, şi, chiar şi în regiunile mai înalte, se dez-gheţeau acum şi nămeţii de zăpadă, transformându-se în multă apă.
 
... inainte de a continua cu povestea noastră, trebuie obligatoriu să vă amintiţi ultimele cuvinte din capitolul precedent. Mai exact dor de ducă. Acestea sunt deosebit de importante. Căci, din câte se ştie, niciodată în trecut un snofrid nu s-a gândit la cuvintele „dor de ducă”.
 
La urma urmei, acest dor de ducă cuprindea chestii de genul aventură, agitaţie şi posibil pericole de tot felul, în orice caz, neplăceri de genul nopţilor umede sub cerul liber sau supelor reci direct din conservă. Lucruri la care, aşadar, snofrizii ar fi renunţat cu o mare plăcere.

Din acest punct de vedere, Snofrid nu era o excepţie. Aşadar, s-a hotărât să-şi ignore acest impuls interior atât de ne-snofrid şi să mai strângă câteva conuri de brad înainte de lăsarea întunericului.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0343 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.