Soarta mea (Pavel Corut)

Soarta mea (Pavel Corut)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 269
Format: 13x20

DESCRIERE

Soarta mea (Pavel Corut) … afirmatiile si probele din aceste carti pun sub semnul intrebarii textele de baza ale judeo-hrestinismului, respectiv Vechiul Testament si Noul Testament. Implicit, ele pun sub semnul intrebarii radacina biblica a religiei islamice. Cand am scris aceste carti, nu mi-am pus problema demolarii niciunei religii, deoarece acest lucru este imposibil in aceasta perioada de evolutie a omenirii terrane... Fragmente din carte Alarmă de luptă! Noaptea de 19-20 august 1968 mi s-a imprimat adnac în creier, pentru toată viaţa. Ziua fusese obişnuită. Am predat uniformele de serviciu la magazie şi ne-am luat costumele de oraş, pentru a pleca in vacanţă. Am stat la şuetă până târziu, pe grupuri, tăcând planuri de distracţii. Eu şi cu Costel Zaharia plecam către laşi, unde aveam deja nişte simpatii din vacanţa de iarnă. Mulţi plecau în Bucureşti, Suceava şi Timişoara. Aveam în promoţie şi un maghiar, losif Sulyok zis Pişta, cu care ne împăcăm foarte bine. Noi nu ştiam ce înseamnă discriminarea etnică sau de alt fel. Eram buni camarazi. Ne ajutam între noi. Ne acopeream micile escapade la Anghelina, un birt din partea de nord a Institutului sau întârzierile din învoire. Am adormit târziu, cam după miezul nopţii. Pe la ora două şi jumătate am fost treziţi cu un strigăt năpraznic: -Alarmă de luptă! Ne priveam zăpăciţi. Ştiam ce însemnau alarmele de exerciţiu, căci trăisem destule. Alarmă de luptă, însă... Căpitanul Barnea a repetat ordinul: - Alarmă de luptă! Luaţi ţinutele de serviciu şi armamentul! Am înţeles imediat că se întâmplase ceva deosebit. Ne-am echipat rapid in uniformele... ……………… …am şi discutat mult. Am rămas amanţi câteva luni, până ce mi s-a cicatrizat inima Nu numai că s-a cicatrizat, dar a şi căutat alte femei. Şefii ştiau că întreţineam relaţii cu mai multe femei, dar nu mi-au reproşat nimic. Abia când am ajuns in anturajul uneia dintre amantele lui Nicu Ceauşescu, am fost atenţionat discret, să mă retrag. Femeia te urcă, Femeia te coboară, Femeia îţi dă viaţă, Femeia te omoară... Cum aşa se spune, nu? Eli am scris altceva: Femeie care vii prin noapte, Să-mi mângâi inima rănită, Să-mi tălmăceşti străbune şoapte, Mi-ai fost soţie sau iubită?... CUPRINS: Prolog Intr-un satuc moldovean Primele dureri Lumina din carti Inca o treapta Liceul Militar Stefan cel Mare La portile marii Alarma de lupta! Vanator de submarine Cum am devenit contraspion? Ofiter de relatii externe Sef de Birou CI si DIA Zile de foc si sange Valurile vietii Cum am devenit scriitor? Soarta mea

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Imi place !

Foarte interesant ! Scris in acelasi stil de.....stat cu sufletul la gura !Le parcurgi ca la maraton .in succesiunea de evenimente ametitoare.Frumos!Si mai ales original !
Created in 0.0362 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.