Solfegii. Intonatie, ritm si tonalitate. Volumul I - Editie revizuita

Solfegii. Intonatie, ritm si tonalitate. Volumul I - Editie revizuita
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 111
Categoria: Muzica

DESCRIERE

Solfegii. Intonatie, ritm si tonalitate. Volumul I - Editie revizuita - Jules Arnoud

 
"Ne-am propus sa scriem aceasta carte, pentru a oferi elevilor scolilor municipale, judetene, normale si liceelor, un numar mare de exercitii de intonatie, ritm si tonalitati.
 
Aceste exercitii sunt ordonate in functie de dificultate.
 
Pentru a facilita activitatea elevilor, profesorul va explica principiile teoretice pe masura ce apar in aceasta carte.
Pentru fiecare tonalitate am folosit diferite formule care, in opinia noastra, formeaza urechea mai bine decat studiul intonatiei intervalelor intrat aproape in rutina.
 
De asemenea, am scris multe exercitii de ritm, pentru a-i obisnui pe elevi sa dezvolte simtul masurii, dificil de recomandat cand sunt preocupati de dificultatile de intonatie din lectiile de solfegiu.
 
Ei vor gasi in aceasta carte multe solfegii melodice scrise in conformitate cu toate principiile muzicii in toate masurile si in toate tonalitatile.
 
Aceste solfegii au fost scrise in primul rand pentru elevii nostri din scolile judetene, iar rezultatele bune pe care le-am obtinut prin utilizarea lor, ne-au convins sa le publicam.
 
Sper ca aceasta munca va raspunde noilor cerinte de dezvoltare a educatiei muzicale, aceasta fiind cea mai mare dorinta a noastra."    Jules Arnoud
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0408 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.