Sosuri

Preț: 49,90 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-724-163-4
Editura: All
Anul publicării: 2010
Pagini: 305
Categoria: Carti de bucate
DESCRIERE
...''Sosuri''
Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare!
- Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale.
- Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoase si deserturi.
- Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat, aperitive si chutney.
- Ce sosuri se potrivesc la diverse feluri de mancare, ajutor in caz de nereusita si index culinar.
- Instructiuni simple si usor de urmat pentru oricine, de la bucatarul incepator la experimentatul bucatar-sef.
Cartea este structurata pe tipuri de sosuri, si anume:
· sosuri clasice, bulionuri de carne si marinate;
· sosuri pentru diverse feluri de carne sau pui;
· sosuri pentru peste si fructe de mare;
· sosuri pentru legume;
· sosuri pentru paste;
· sosuri pentru salate;
· sosuri Salsa, sosuri Chutney si alte sosuri subtiri;
· sosuri dulci.
De asemenea, la finalul cartii, descoperiti o serie de recomandari si sfaturi practice, precum si un lexicon culinar, cu termeni de specialitate.
Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare!
- Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale.
- Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoase si deserturi.
- Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat, aperitive si chutney.
- Ce sosuri se potrivesc la diverse feluri de mancare, ajutor in caz de nereusita si index culinar.
- Instructiuni simple si usor de urmat pentru oricine, de la bucatarul incepator la experimentatul bucatar-sef.
Cartea este structurata pe tipuri de sosuri, si anume:
· sosuri clasice, bulionuri de carne si marinate;
· sosuri pentru diverse feluri de carne sau pui;
· sosuri pentru peste si fructe de mare;
· sosuri pentru legume;
· sosuri pentru paste;
· sosuri pentru salate;
· sosuri Salsa, sosuri Chutney si alte sosuri subtiri;
· sosuri dulci.
De asemenea, la finalul cartii, descoperiti o serie de recomandari si sfaturi practice, precum si un lexicon culinar, cu termeni de specialitate.
RECENZII