Spiridusii si primul ajutor - Cand copiii se imbolnavesc - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice

Spiridusii si primul ajutor - Cand copiii se imbolnavesc - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 23
Categoria: Parinti - copii
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Spiridusii si primul ajutor - Cand copiii se imbolnavesc - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice (Ioana Omut-Cherechianu)

 

Constientizarea de catre parinti a importantei pe care o are atitudinea adultilor in fata bolii, a situatiilor in care corpul nostru are de suferit este un lucru extrem de important in relatia cu copiii.

Acestia pot trece frecvent prin situatii in care cad, se accidenteaza, se imbolnavesc, iar modul in care depasesc aceste prime incercari din vietile lor depinde tare mult de modul in care noi, adultii, reactionam sau percepem situatiile.

Ne dorim sa avem copii linistiti si veseli, copii care accepta ca sunt si situatii neplacute in vietile noastre pe care, cu mult calm si incredere, le putem depasi. Uneori, e nevoie ca adultii sa isi aminteasca modelele de comportament preluate de la parintii lor in situasii de boala, sa analizeze daca au fost benefice sau nu si apoi sa observe si sa decida ce isi doresc sa duca mai departe in relatia cu propriul lor copil.

Copiii care vor trata imbolnavirea ca pe un proces firesc, prin care mai trecem, se vor vindeca mai repede, vor reactiona mai bine in timpul tratamentului, vor fi intelegatori si linistiti si, bineinteles, se vor imbolnavi mai rar si mai putin grav, pentru ca nu au in memoria lor boala, perceputa ca cel mai rau lucru din lume care li se poate intampla la un moment dat.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0588 sec