Spiritul leadershipului - Deepak Chopra

Spiritul leadershipului - Deepak Chopra
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393201
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Spiritul leadershipului. Activeaza-ti potentialul pentru maretie! - Deepak Chopra

 

Când vorbesc despre spirit/suflet, nu mă refer la el așa cum este definit de o anumită religie, deși marile tradiții spirituale îi recunosc existența. Eu consider că spiritul este o expresie a câmpului universal fundamental al conștiinței.

 

Conștiența ta, sufletul tău e precum un val al acestei mări nesfârșite, unic pentru un scurt moment în timp înainte de a se prăbuși înapoi în entitatea mai extinsă din care s‑a ivit.

 

La nivelul spiritului, ești pe deplin conectat cu tot ceea ce există în Univers, tărâmul tăcut din care izvorăsc întreaga materie și energie. În acest context, nu este surprinzător că sufletul preia calitățile esențiale creației: creativitate, inteligență, putere de organizare și iubire.

 

Dacă îți este greu să accepți această idee, poate vei fi de acord cu mine că modul învechit de a trăi pe această planetă își atinge limitele și că a venit vremea să încercăm ceva nou.

 

Dacă vei constata că, întorcându‑te către suflet pentru leadership în modurile descrise pe parcursul cărții, ești capabil să‑ți intensifici creativitatea, inteligența, puterea de organizare și iubirea în viața ta și în lume, atunci poți să alegi să‑i recunoști sau nu sufletului meritul pentru aceasta.

 

În definitiv, nu contează – aceia care împărtășesc lumea cu tine îți vor fi oricum recunoscători, indiferent ce termeni folosești pentru a‑ți descrie noul mod de a fi...

 

CUPRINS:

 

Introducere

 

PARTEA 1. LIDERII
L = Look and listen / Privește și ascultă
E = Emotional bonding / Conectarea emoțională
A = Awareness / Conștiența
D = Doing / Acțiunea
E = Empowerment / Împuternicirea
R = Responsibility / Responsabilitatea
S = Synchronicity / Sincronicitatea

 

PARTEA  A 2-A. CEI DOI CARE CONDUC CU SUFLETUL
Jeremy Moon
Renata M. Black

 

PARTEA A 3-A. 10 PRINCIPII ALE LEADERSHIPULUI
Un sablon pentru cunoastere

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0357 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.