Studiu despre otrava
35,91 RON
39,90 RON (-10%)

Studiu despre otrava

Studiu despre otrava
-10%
Preț: 35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 448
Format: 13x20
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Studiu despre otrava - Maria V. Snyder

 
... AM RECUNOSCUT IMEDIAT MERSUL ACELA. Inima mea s-a topit parcă în momentul când l-am văzut pe Rând şontâcăind spre casa iui Star şi ciocănind de două ori la uşă.

 Ea i-a primit pe Rând In locuinţă fără nicio clipă de ezitare. ZgomotuI sec al uşii închise mi-a răsunat drept In piept parcă.

 — Incă un test? l-am întrebat pe Valek cu o grabă disperată,  Şi el lucrează pentru tine?

In adâncul sufletului meu însă, ştiam răspunsul chiar înainte de a vedea trista lui clătinare din cap. M-am simţit golită, pustiită, ca şi când orice emoţie ar fi fost smulsă din mine.
 
Era, totuşi, prea mult! După stafia lui Reyad, atacul lui Nix şi testul lui Valek. eram incapabilă să mai fac faţă încă unei lovituri!

Aşa că m-am mulţumit să mă uit doar la Valek, fără nici un gând, fără sentimente şi fără dorinţe.

El mi-a cerut, prin gesturi, să-l urmez. M-am supus.

Am dat ocol casei lui Star. Intrând în clădire prin partea stângă, am urcat trei etaje. In interior era întuneric şi pustiu, cu excepţia ultimului etaj.
 
Unul dintre oamenii lui Valek stătea cu picioarele încrucişate şi spatele sprijinit de peretele dincolo de care se afla biroul lui Star. Nota ceva într-un carneţel, folosind drept sursă de lumină o singură lumânare.

Vocea lui Rând se auzea limpede. Folosind semnalizarea mâinile, Valek a început să comunice cu omul Iul, Acesta i-a dat carneţelul şi a dispărut în jos pe scări. Valek s-a aşezat ti locul lui, după care a bătut uşor cu palma în podea.

M-am ghemuit lângă el, cu faţa la perete. Nu-mi doream în niciun fel să aflu despre trădarea lui Rand, însă nu aveam voinţa necesară să plec de acolo.

Valek mi-a arătat un şir de mici orificii în perete. Am privit prin ele. Tot ce puteam vedea era partea din spate a unei mobile. Am presupus că găurelele se aflau acolo doar în scopul ascultării.
 
M-am aşezat pe vine pe podea, mi-am sprijinit fruntea de perete şi am închis ochii pe când trăgeam cu urechea la conversaţia lui Rand.

— Săptămâna aceasta vor veni generalii în oraş, a spus bucătarul. Asta nu este o noutate, dar comandantul a ordonat pregătirea unui festin, aşadar, ceva-ceva se-ntâmplâ...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0305 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.