Super pisici. Povestile adevarate ale unor feline extraordinare

Super pisici. Povestile adevarate ale unor feline extraordinare
-20%
Anul publicării: 2018
Pagini: 197
Format: 13x20
Categoria: Diverse
Preț: 19,20 RON
24,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Super pisici. Povestile adevarate ale unor feline extraordinare - Ashley Morgan

 
Când Biserica Sf Augustin, din Londra, a fost bombardată în zilele întunecate ale blitzkriegului precauţia şi curajul unei pisici tărcate pe nume Faith i-au salvat viaţa ei şi pe a puiului său...

In 1936, părintele Henry Ross a descoperit un locatar nepoftit în biserica unde slujea, Sf. Augustin, din Londra. Era o pisică tărcată fără stăpân, care se strecurase înăuntru în căutarea căldurii. Convins de soţia sa, Rosalind, părintele Henry a decis că pisica poate să rămână şi i-a dat numele de Faith (Credinţă).
 
Faith s-a instalat rapid, devenind grăsuţă şi cu blana lucioasă, şi s-a făcut folositoare prinzând şoareci. Deseori stătea în spatele amvonului în timp ce părintele Henry îşi ţinea predicile şi avea mulţi admiratori printre enoriaşi. Faith îşi găsise căminul.
 
Anii au trecut în pace la Sf. Augustin, dar spectrul războiului a apărut la orizont în anul 1939, iar în august 1940, Londra se transformase într~un loc întunecat şi nesigur. Britania era în război cu Germania şi fiecare noapte aducea ameninţarea bombelor deasupra oraşului.
 
In această perioadă, părintele Henry a observat că Faith părea puţin mai plinuţă decât de obicei. Totui s-a limpezit când un pisoiaş alb cu urechi negre - un motan - a apărut în coşul lui Faith.
 
Biserica a sărbătorit bucuria pricinuită de noul-venit şi motănelul a primit numele de Panda, datorită culorilor ce-l făceau să semene cu ursul panda celebru de la Grădina Zoologică din Londra.
 
La începutul lui septembrie, Faith, luându-l pe Panda de ceafă, şi-a părăsit pe neaşteptate căldura coşului şi s-a mutat în pivniţa rece şi plină de praf a bisericii.
 
Părintele Henry a fost uimit de comportamentul ei, întrebându-se de ce ar prefera o pivniţă întunecoasă şi friguroasă în locul coşului unde dormea de obicei...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Capitolul 1: Acte de eroism
Capitolul 2: Protejarea oamenilor dragi
Capitolul 3: Pisici muncitoare
Capitolul 4: Protejarea altor animale
Capitolul 5: Pisicile şi compasiunea
Capitolul 6: Prietenii speciale
Capitolul 7: în ciuda greutăţilor
Capitolul 8: Poveşti incredibile despre supravieţuire
Capitolul 9: Călătorii uluitoare
Capitolul 10: Feline extraordinare
 
Mulţumiri
Resurse şi informaţii utile

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0599 sec