Supraviețuitorii. În toiul nopții, volumul 8 - Erin Hunter

Supraviețuitorii. În toiul nopții, volumul 8 - Erin Hunter
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-106-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Supraviețuitorii. În toiul nopții, volumul 8 - Erin Hunter

 
... pe sub ochii Furtunei, în luminișul din fața Taberei, câinii roiau ca niște umbre pătrunse de spaimă. Urlau și scheunau de durere, de groază. Labele firave ale Câinelui-Soare mângâiau vârfurile copacilor, dar încă nu atinseseră pământul.
 
Lumina care bătea pe cadavrul întins la picioarele Furtunei era gri, în ton cu blana zdrențuită a câinelui. Se vedeau doar petele roșii de sânge în lumina slabă a dimineții. „Un câine a făcut asta!“ Furtuna se lăsă pe burtă, uitându-se în ochii lipsiți de viață ai lui Șoaptă.
 
Avea niște răni îngrozitoare. Niciun câine nu ar fi putut supraviețui, cu atât mai puțin dragul și slăbănogul de Șoaptă. Coastele și stomacul îi fuseseră sfâșiate de gheare puternice, iar gâtul îi fusese smuls.
 
Cu vârful labelor, Furtuna aproape că atingea solul înnegrit de sângele pe c are Șoaptă îl vărsase Cățelei-Pământ. Mai văzuse ea și alți câini morți – mulți câini morți.
 
Ținuse bine minte chipurile lor: urechile căzute de tristețe ale Cățelei-Mamă; expresia pașnică a puiuțului Lamei – cu toate că moartea sa numai pașnică nu fusese; buza de sus a lui Teroare, răsucită până în ultima clipă într-un mârâit înnebunit, mânios.
 
Dar Șoaptă avea ochii larg deschiși și gura ușor căscată – parcă l-ar fi surprins ceva. „Cine ți-a făcut una ca asta?“ Furtuna se trezi gâfâind și tremurând. Îi era frig. Totuși, nu-și putea da seama: să fie aerul rece sau fiorii groazei?
 
Tovarășii ei de Haită încă se văitau, învârtindu-se în jurul trupului lui Șoaptă. Bruno se foia încoace și încolo; labele sale enorme pășeau parcă tiptil, nu care cumva să atingă locul în care murise Șoaptă. Omega Haitei, Rază-de-Soare, dârdâia toată la rădăcina unui copac, cu boticul pitit în spatele unui smoc de iarbă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0322 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.