Tabara de instruire pentru zilele din urma - Randy Maxwell

Tabara de instruire pentru zilele din urma - Randy Maxwell
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 120
Format: 13X20

DESCRIERE

Tabara de instruire pentru zilele din urma - Randy Maxwell

 
... bine ai venit la stagiul al patrulea al taberei lui Dumnezeu de instruire pentru zilele din urmă. După ce am primit o instruire de bază în ce priveşte botezul cu Duhul Sfant, apoi am revăzut principiile unei vieţuiri sănătoase, am început să analizăm trei dintre cele mai importante mesaje transmise de Cer Pământului, proclamate chiar înainte de revenirea lui Hristos.
 
Ele se găsesc în Apocalipsa 14 — trei îngeri, un singur mesaj — ultimul mesaj care trebuie dat lumii de ultima generaţie de soldaţi care este antrenată în tabăra lui Dumnezeu de instruire pentru zilele din urmă.

Incepem cu prima parte a mesajului: „Şi am văzut un alt înger, care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veşnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminţii, oricărei limbi şi oricărui norod. El zicea cu glas tare: «Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi-I slava, căci a venit ceasul judecăţii Lui»” (Apoca-lipsa 14: 6, 7).

De aici aflăm că vestea bună despre Isus constituie centrul mesajelor celor trei îngeri. Crucea arată cât de în serios ne ia Dumnezeu; în consecinţă, şi răspunsul nostru la o mântuire atât de mare este să ne „temem de Dumnezeu” şi să „Il luăm pe Dumnezeu în serios”. Dumnezeu este foarte preocupat de relaţia ta cu El. Trăieşte cu conştienţa prezenţei Lui; încrede-te în El şi nu te încrede în tine însuţi; urăşte răul — nu te juca cu el; păzeşte poruncile Lui şi iubeşte-L cu tot ce ai şi eşti.

Când Il iubeşti pe Dumnezeu cu toată seriozitatea, Ii dai slavă. Il compari cu orice altceva — slujba ta, prietenii, banii, gusturile şi preferinţele tale — şi Il preţuieşti ca fiind mai presus de toate. Ultimul mesaj pentru zilele din urmă este un apel de trezire la a-I acorda importanţă Domnului — să-L căutăm pe El mai întâi de toate în fiecare aspect al vieţii.

De ce? Pentru că a venit ceasul judecăţii Lui! Şi judecata este o veste bund. Isus va pune capăt păcatului şi suferinţei. Acest război nu va dura la infinit. Spre deosebire de războaiele duse pe pământ, la Dum-|nezeu există o strategie de ieşire din această situaţie! Se va face dreptate  şi reabilitare pentru sfinţii lui Dumnezeu...
 
CUPRINS:
 
Introducere
Pregătiţi pentru cer
Dietă defensivă
Ultimul mesaj
O închinare autentică
Nu bea „cocktailul cu aromă de fructe"
„Marşul” fiarei
Educarea capacităţii de a răbda
Să-L înălţăm pe Isus
EPILOG - Acum!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.