Tatiana si Alexander - Paullina Simons

Tatiana si Alexander - Paullina Simons
Preț: 54,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8754-54-3
Anul publicării: 2019
Pagini: 688
Format: 14x20

DESCRIERE

Tatiana si Alexander - Paullina Simons

 
Intr-o seară întunecată, într-un mic sat de pescari, transformat în cartierul general al Armatei Roşii pentru operaţiunea Neva de pe frontul din Leningrad, un bărbat rănit zăcea în spitalul militar, aşteptându-şi sfârşitul.
Stătea nemişcat de mult timp, cu braţele împreunate pe piept, până când luminile se stinseră, iar pacienţii din salonul bolnavilor aflaţi în stare critică tăcură istoviţi.
In curând, aveau să vină după el.
Era un tânăr de douăzeci şi trei de ani, distrus de război. Lunile petrecute pe un pat de spital lăsaseră o paloare cadaverică asupra chipului său, ce nu era însă nici amprenta fricii, nici a dorului, ci a lipsei de soare. Era neras şi avea părul negru tăiat foarte scurt. Ochii de culoarea caramelei erau aţintiţi într-un punct mort din depărtare. Alexander Belov avea pe chip o expresie îndârjită, fără să fie însă un om aspru, şi părea nepăsător, fără să fie însă un om rece.
Cu câteva luni în urmă, în timpul bătăliei pentru Leningrad, Alexander se năpustise pe gheaţă, încercând să salveze viaţa bunului său prieten, Anatoli Marazov, care zăcea rănit pe apele îngheţate ale râului Neva. In ajutorul lui Anatoli sărise şi un doctor nesăbuit din Boston, Matthew Sayers, care lucra pentru Crucea Roşie Internaţională. Acesta căzuse în apa îngheţată, iar Alexander îl scosese la suprafaţă, punându-şi propria viaţă în pericol, şi îl târâse după el pe gheaţă la adăpostul unui camion blindat. Nemţii încercau să bombardeze camionul din aer şi unul dintre proiectile...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0607 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.