Tehnici si metode yoga pentru un somn extraordinar - Mark Stephens

Tehnici si metode yoga pentru un somn extraordinar - Mark Stephens
Preț: 80,00 RON
Disponibilitate: disponbil pentru precomandă
Editura:
Anul publicării: 2023

DESCRIERE

Tehnici si metode yoga pentru un somn extraordinar - Mark Stephens

 

Mark Stephens este un autor binecunoscut și un instructor de yoga cu o vastă experiență în domeniu. De-a lungul carierei sale, el a contribuit semnificativ la popularizarea și înțelegerea mai profundă a yoga în rândul practicanților din întreaga lume.

 

Instructor de Yoga: Mark Stephens este un instructor de yoga cu experiență și cu certificare Yoga Alliance E-RYT 500, ceea ce înseamnă că el are un nivel avansat de calificare și experiență în predarea yoga. El a instruit și a influențat numeroși practicanți de yoga și instructori de-a lungul anilor.

 

  1. Autor de Cărți: Mark Stephens este cunoscut pentru scrierea mai multor cărți despre yoga, dintre care cea mai cunoscută este "Yoga Anatomy." Acestă carte este considerată o resursă esențială pentru înțelegerea anatomică a practicii yoga și este folosită pe scară largă de practicanții de yoga și instructorii din întreaga lume.

  2. Fondator al Yoga Training Programs: El a fost implicat în dezvoltarea și predarea programelor de formare în yoga și a contribuit la instruirea noilor instructori de yoga. Astfel, el a avut un impact semnificativ în transmiterea cunoștințelor și înțelegerii corecte a practicii yoga către generațiile următoare.

  3. Abordare Holistică: Mark Stephens promovează o abordare holistică a yoga, care include aspecte ale anatomiei, filosofiei, meditației și respirației. El pune un accent deosebit pe siguranță și pe înțelegerea corectă a pozițiilor și a aliniamentului în yoga.

  4. Contribuții la Comunitatea Yoga: Prin cărțile sale, seminarii, și formarea de instructori, Mark Stephens a adus o contribuție semnificativă la comunitatea globală de yoga și a ajutat la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde și mai informate a practicii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0332 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.