Teribila capcană a Herei - Stella Tarakson

Teribila capcană a Herei - Stella Tarakson
-15%
Preț: 34,00 RON
40,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0705-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 184
Format: 13X20

DESCRIERE

Teribila capcană a Herei - Stella Tarakson

 
... Tim stătea pe pământul tare şi rece şi se uita la pereţii înalţi de marmură. S-a uitat când la Zoe cea vrăjită, când la ipoteticul salvator Tezeu şi şi-a dat seama că el era cel care trebuia să găsească o soluţie.
 
Dar cum? Cum ar fi putut să scape din labirintul în care îi închisese Hera? îşi petrecuseră aproape o oră cutreierând în sus şi în jos culoare care arătau la fel, încercând fără succes să se caţăre pe pereţii alunecoşi. Trebuia să se gândească la ceva mai bun.
 
—Tezeu, spune-ne din nou cum ai salvat tinerii atenieni, a spus Zoe şi a îngenuncheat în apropierea eroului, cu ochii sclipindu-i de admiraţie.

— Desigur, a acceptat Tezeu, aşezându-se confortabil înainte să continue. Vedeţi voi, totul a început când am descoperit că ofrandele umane erau trimise în Creta pentru a fi mâncate de Minotaur. Fiind un erou extraordinar, am hotărât să...

Tezeu vorbea întruna şi-i distrăgea atenţia lui Tim. Ar fi vrut să aibă dopuri de urechi ca să nu mai audă lăudăroşeniile lui. Intorcându-se cu spatele la ei, a încercat să se concentreze şi să-şi lase mintea liberă.
 
Lăsând-o să cutreiere în sus şi în jos pe culoare, încercând să-şi imagineze cum ar...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0267 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.