Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-0736-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 360
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

 
... scăpase telefonul.

Nenorocitul de telefon!

Coborâse din tren atât de repede încât probabil că îl scăpase din mână. Şi se pare că eu am fost prea de ocupată să-i admir fundul apetisant ce se contura prin pantalonii mulaţi ca să observ acest lucru. Când am ridicat iPhone-ul, i-am simţit fierbinţeala în mâini. Carcasa mirosea a el. Am vrut să-l duc la nas, să-l adulmec, dar m-am stăpânit.

Mi-am dus în schimb mâna la gură şi am privit în jur. Dacă viaţa mea ar fi fost o emisiune TV, acesta era momentul în care se auzeau hohotele de râs din public. însă nimeni nu se uita la mine. Nimănui nu părea să-i pese că aveam telefonul Dlui Pantaloni Dichisiţi.

Ce aveam să fac cu el?

L-am pus în poşeta cu imprimeu leopard, am ieşit din staţie şi, ajunsă pe trotuarul însorit din Manhattan, mă simţeam de parcă ascundeam o bombă. Vibra în timp ce primea mesaje şi sunase cel puţin o dată. Nu eram pregătită să-l ating iar, nu înainte de a-mi bea cafeaua.

M-am oprit la chioşcul la care mergeam de obicei şi am sorbit din cafea cât timp am parcurs cele doua străzi până la serviciu. întâr-ziasem deja, aşa că m-am decis să amân descifrarea vieţii Dlui Mare Ticălos până după prânz.

După ce am ajuns la birou, am scos telefonul şi mi-am dat seama că bateria era pe terminate, aşa că l-am conectat la încărcătorul meu. Postul de asistentă a unei legendare autoare de rubrică specializată în sfaturi cu siguranţă nu era slujba mult visată, însă îmi plătea facturile.
 
Ida Goldman semna rubrica „întreab-o pe Ida“, care se publica zilnic de mulţi ani. în ultima perioadă, Ida încercase să mă convingă să-mi încerc mâna la redactarea unora dintre răspunsuri.
 
Textele selectate erau publicate în ediţia tipărită, iar răspunsurile la alte întrebări apăreau pe site-ul Idei. O parte din munca mea consta în citirea întrebărilor primite şi selectarea celor care urmau să ajungă la şefa mea...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0532 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.