Transformari Planetare si Perspective - Mesaje de la Fondatori (Editia a 2-a revizuita si adaugita)

Transformari Planetare si Perspective - Mesaje de la Fondatori (Editia a 2-a revizuita si adaugita)
Preț: 85,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 350
Format: 16x23
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Transformari Planetare si Perspective - Mesaje de la Fondatori (Editia a 2-a revizuita si adaugita) - Sal Rachele

 
... ce anume se întâmplă pe Pământ?
 
... care este adevărul din spatele diferitelor profeții și predicții?
 
În premieră, avem acum o explicație concisă, atent pregătită, primită de mediumul Sal Rachele de la o inteligență colectivă vastă, numită Fondatorii.
 
Această carte răspunde la întrebările „cine?”, „ce?”, „unde?”, „când?” și chiar „de ce?” în ceea ce privește transformările planetare și cuprinde informații legate de biologie, psihologie, tehnologie, metafizică, religie, spiritualitate și chiar de economie și politică.
 
Fragmente:
 
Mai multe analogii ale procesului de creaţie
 
Dumnezeu/Dumnezeiţa/Tot Ceea Ce Este, sau cum doriţi să Îl/O numiţi, s-a hotărât că vrea să trăiască experienţa propriei Sale Creaţii, astfel că a creat ceea ce enumim suflete individuale, sau aspecte individuale ale Sale, pentru a explora Universul.
 
Acest proces poate fi asemănat cu a da naştere bebeluşilor aman individuali. Aceste suflete-bebeluşi au apărut din Dumnezeu-Sursa şi aa devenit fante de densitatea a 7-a, iar acestor fiinţe de densitatea a 7-a li s-a dai de ales.
 
Puteau să exploreze cele 6 nivele mai dense ale Creaţiei sau puteau si evolueze înspre stadiul de suflete-părinţi -ar trebui să le denumim suflete mature-, trecând direct de la nivelul 7 la 12, printr-un proces denumit spirala ascendentă a evoluţiei.
 
Intr-un anumit punct al acestui proces, ele devin la fel ca părinţii lor— Dumnezei Creatori. In acel punct, ele ar putea repeta ciclul prin a da naştere altor suflete care, la rândul lor, ar putea evolua şi ar putea da naştere altor suflete etc., continuând procesul.
 
La fel cum copiii voştri de pe Pământ pot pleca în tabere de vară atunci când ajung la o anumită vârstă -probabil că merg an de an, timp de un anumit număr de ani—, tot aşa şi sufletele voastre pot alege să meargă în dimensiunile mai dense pentru a explora, iar apoi să se întoarcă şi să povestească Părinţilor lor experienţa avuta în Creaţia exterioară (tabăra de vară).
 
Cu alte cuvinte, puteţi povesti Păruiţilor voştri cosmici experienţa voastră din dimensiunile mai dense, atunci când vă reîntoarceţi la căminul vostru de densitatea a 7-a.
 
Aluna când aţi ajuns să fiţi captivi în dimensiunile mai dense, a fost necesară crearea unor facilitaţi educaţionale recuperatorii, la fel cum în lumea voastră aveţi centre de învăţare recuperatorie pentru cei care au devenit handicapaţi intelectual.
 
De fept, cu toţii (după experienţa de a vibra la densitatea a 3-a) aţi devenit handicapaţi intelectual. Nu aţi mai putut să funcţionaţi ca suflete de densitatea a 7-a conştiente pe deplin, astfel că aţi avut nevoie de instrumente de învăţare recuperatorie.
 
Unul dintre aceste instrumente, detaliat în Capitolul 2, este ceea ce denumiţi roata reîncarnării. Acest instrument special de învăţare vă permite să vă extinderi, în mod repetat, o porţiune din sufletul vostru, în corpuri fizice, pentru a vă continua explorarea vibraţiei de densitatea a 3-a, până când aţi evoluat suficient de mult, încât începeţi să vibraţi la densitatea a 4-a.
 
Apoi, procesul continuă într-o manieră uşor diferită şi vă creaţi corpuri de densitatea a 4-a, care In esenţă sunt la fel ca şi corpurile de densitatea a 3-a, cu excepţia faptului că intelectul şi funcţiile psihice/intuitive sunt mai dezvoltate.
 
Ne dăm seama că repetăm o învăţătură anterioară folosind cuvinte uşor diferite, însă acest lucru este intenţionat.
 
Evoluţia de la densitatea a 3-a la a 7-a
 
Ca să spunem altfel, voi vă creaţi corpuri de densitatea a 3-a ca să trăiţi eperienţa unor lumi de densitatea a 3-a, până când evoluaţi suficient de mult, incât sunteţi capabili să creaţi corpuri de densitatea a 4-a ca să trăiţi experienţa unor lumi de densitatea a 4-a, iar apoi, în cele din urmă, evoluaţi suficient de mult, încât sunteţi capabili să creaţi corpuri de densitatea a 5-a ca să exploraţi lumi de densitatea a 5-a, ş. a. m. d., până când evoluaţi înapoi la nivelul 7.
 
Acum, în realitate este un pic mai complex de atât, pentru că, atunci când atingeţi densitatea a 5-a, nu vă mai aflaţi în roata reîncarnării. Atunci vă aflaţi pe spirala înălţării.
 
Atunci când atingeţi vibraţia de densitatea a 5-a, nu mai este nevoie să vă abandonaţi entitatea biologică, ci pur şi simplu o puteţi modifica direct, astfel încât ea să perceapă nivelele de densităţile a 5-a şi a 6-a, şi, într-o anumită măsură, pe cel de densitatea a 7-a...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt înainte   
Cine sunt Fondatorii 
 
Mulţumiri   
Introducere 
 
Subiectele pe care le vom discuta în această carte 
 
Partea I: Informaţii pregătitoare, de bază
 
Capitolul 1 — Natura Universului 
 
Să ne prezentăm 
Acest univers este un experiment 
Definiţiile „densităţii” şi „dimensiunii” 
Cum percep fiinţele din dimensiunile mai înalte experienţa vieţii de pe Pământ
Rolul Fondatorilor 
Natura Creaţiei 
Procesul evoluţiei 
Acest univers local a fost creat de Dumnezeii Creatori 
Universuri multiple 
Timpul şi atemporalitatea 
Cu toţii sunteţi Dumnezei Creatori în potenţial 
Ce se întâmplă atunci când fiinţele care aparţin dimensiunilor mai înalte îşi coboară vibraţia? 
Există vehicule diferite pentru trăirea experienţei diferitelor dimensiuni şi densităţi 
Suntem extensii ale lui Dumnezeu 
Ilustraţia 1. 1 - Arici de mare
Figura 1. 1 - Diviziunea sufletelor (între densităţile a 12-a şi a 7-a) 
Diferitele configuraţii ale sufletului 
Natura şi călătoria sufletelor gemene 
Liberul arbitru şi „căderea din graţie”
 
Capitolul 2 - Dispensele Divine 
 
Dispense Divine relevante 
Prima Dispensă Divină: Soluţia la „căderea din graţie” 
A Doua Dispensă Divină: Saltul galactic 
A Treia Dispensă Divină: Alinierea precesională a Pământului
A Patra Dispensă Divină: Roata reîncarnării
A Cincea Dispensă Divină: Spirala înălţării
 
...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.