Triunghiul. Un proiect secret in mijlocul desertului

Triunghiul. Un proiect secret in mijlocul desertului
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 480
Format: 11x18
Preț: 36,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Triunghiul. Un proiect secret in mijlocul desertului - Ken Follett 

 
... Egiptul este pe cale să construiască o bombă nucleară. Cel mai bun agent de contrainformaţii al Mossad-ului are o misiune imposibilă: să-i înfrângă pe arabi în cursa înarmării nucleare, găsind şi furând două sute de tone de uraniu îmbogăţit. Iar balanţa puterii se va schimba în Orientul Mijlociu.
 
Lucrurile se complică atunci când se implică KGB-ul, Egiptul şi teroriştii grupării militare Fedayeen. Toţi aceştia îşi joacă ultima carte într-un joc devastator în care preţul eşecului este holocaustul nuclear…
 
Din carte:
 
... lui Dickstein îi fu foarte greu să se desprindă de Suza şi să-şi reia activitatea.
 
Era în continuare... ei bine, uluit... la ora unsprezece dimineaţa, în timp ce şedea la o masă la fereastră, într-un restaurant de pe Fulham Road şi-l aştepta pe Pierre Borg să vină.
 
Lăsase un mesaj la biroul de informaţii din aeroportul Heathrow, în care îi scria lui Borg să meargă la o cafenea aflată peste drum de restaurantul în care se afla Dickstein în acel moment. Se gândea că s-ar putea să rămână uluit mult timp, poate pentru totdeauna.
 
Se trezise la ora şase dimineaţa şi fii cuprins de panică o clipă, întrebându-se unde se afla. Apoi văzu mâna lungă şi cafenie a Suzei odihnindu-se pe perna de lângă capul lui, ghemuită asemenea unui animal mic care dormea şi, brusc, amintirea nopţii trecute îi inundă mintea.
 
Nu-i venea să creadă că dăduse norocul peste el. Se gândi că n-ar trebui s-o trezească, însă nu se putu abţine să nu-i mângâie trupul.
 
Suza îşi deschise ochii la atingerea lui şi făcură dragoste într-o manieră jucăuşă: îşi zâmbiră, râseră uneori şi se priviră în ochi în momentul orgasmului. Apoi se prostiră în bucătărie, pe jumătate dezbrăcaţi, făcând cafeaua prea slabă şi arzând pâinea.
 
Dickstein ar fi vrut să rămână acolo pentru totdeauna.
 
Suza îi ridică maioul, scoţând un strigăt
 
- Ce-i ăsta?
 
- Maioul meu.
 
- Maiou? îţi interzic să porţi maiouri. Sunt demodate şi neigienice, şi mă încurcă atunci când vreau să-ţi pipăi sfârcurile.
 
Privirea ei era atât de lascivă, încât el izbucni în râs.
 
- Bine. N-am să le mai port.
 
- în regulă.
 
Ea deschise fereastra şi aruncă maioul afară, In stradă, iar el râse din nou.
 
- Nici tu n-ar trebui să porţi pantaloni.
 
- De ce?
 
Era rândul lui să-i arunce priviri deocheate.
 
- Dar toţi pantalonii mei au fermoar.
 
- Degeaba. Nu este spaţiu de manevră.
 
Şi tot aşa.
 
Se comportau ca şi când tocmai ar fi inventat sexul. Singurul moment uşor trist fu acela în care ea îi privi cicatricele şi-l întrebă de unde le avea.
 
- Au fost trei războaie de când m-am întors în Israel, îi spuse adevărul, însă nu tot adevărul...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0572 sec