Ultimul amant, volumul 2 - Ultima aventură

Ultimul amant, volumul 2 - Ultima aventură
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-30-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Ultimul amant, Volumul 2 - Ultima aventură - Viorica Lupu

 
Gabriel

Anya arăta atât de bine în rochia ei roşie, care-i cădea în falduri pe corp. Când liftul s-a deschis, nu mi-a venit să cred că este chiar ea, în carne şi oase. Ştiu că au trecut doar doi ani, dar mie mi s-a părut un secol.
 
Părea încântată de viaţa pe care o începuse. Sunt mândru de ea, cu toate că mi-a făcut inima ţăndări, cu puţin timp în urmă când m-a refuzat. Am venit în America special s-o văd şi sincer nu credeam că-mi va spune „nu”.
 
Acum nu ştiu ce-o să mă fac fără Anya. Dulcea mea şi inocenta Anya. Când ea s-a urcat la el în maşină, am simţit cum mi se înfige un pumnal în inimă, iar acum stau şi privesc în gol, gândindu-mă la viitorul care mi s-a spulberat.
 
Nu ştiu dacă voi putea vreodată să iubesc pe altcineva, aşa cum am iubit-o pe ea. Nu ştiu dacă aşa trebuie să te doară despărţirea, refuzul. Totul este în ceaţă. Cum să merg mai departe fără ea? Nu ştiu cum, căci durerea n-a venit cu instrucţiuni de folosire.
 
Ieri am plecat din Rusia bucuros, căci credeam că o voi avea din nou în braţe pe Anya. Am avut-o pentru ultima oară acum doi ani.
 
Ar fi trebuit să încerc mai mult, s-o apropii de mine, ar fi trebuit să nu par nepăsător atunci când ea mi-a aruncat acele cuvinte în faţă. Şi totuşi am făcut-o, iar acum plătesc această greşeală prin suferinţa ce-mi arde în piept...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.