Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272
Format: 14x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

 
... cu poticneli pricinuite de aglomeraţie, drumul durează 20 de minute. Priveşte pe geam străzile pline de oameni, saloanele de coafură şi manichiură, repetând în surdină informaţiile de pe indicatoarele rutiere în franceză.
 
Clădiri cenuşii elegante se înalţă către cerul oraşului, iar cafenelele strălucesc în seara de iarnă. „Paris“, gândeşte ea şi, cuprinsă de un brusc şi neaşteptat val de entuziasm, simte că totul va fi bine.
 
Pete va veni mai târziu. îl va aştepta la hotel, iar mâine vor râde de teama ei de a călători singură. El spunea mereu că ea îşi facea prea multe griji.

„Linişteşte-te, scumpo", va zice el. Pete nu se stresa pentru nimic, niciodată. Călătorise prin toată lumea cu rucsacul în spate şi încă avea veşnic paşaportul in buzunar - „pentru orice eventualitate". îi spusese că, atunci când fusese ameninţat cu pistolul în Laos, rămăsese calm.

-Nu avea rost să mă stresez din pricina asta. Fie mă împuşcau, fie nu. Nu puteam face nimic în privinţa asta. Apoi dăduse din cap. Am sfârşit prin a merge la o bere cu tipii ăia.

Şi mai fusese şi treaba cu micul feribot din Kenya care se răstur-nase în mijlocul fluviului.

-    Am desprins anvelopele de pe lateralele navei şi am plutit pe ele până am primit ajutor. Şi atunci am rămas calm - până mi-au spus că erau crocodili în apă.

Uneori, se întreba de ce Pete, cu chipul lui bronzat şi nesfârşitele experienţe de viaţă (chiar dacă fetele pufneau dispreţuitoare când auzeau de ele), o alesese pe ea.
 
Nu era nici stridentă, nici sălbatică. De fapt, abia dacă plecase vreodată departe de casă. Cândva, îi zisese că o plăcea pentru că nu-l cicălea.

-    Alte iubite sunt aşa. Schiţase cu mâna un gest care imita lătratul. Tu... ei bine, este relaxant să fiu cu tine.

Nell se întreba câteodată dacă asta nu o făcea să pară cam ca o canapea de la Furniture Warehouse, dar probabil că era mai bine să nu se gândească prea mult la astfel de lucruri.
 
„Paris.''
 
Coboară geamul maşinii şi ascultă zgomotele străzilor aglomerate, adulmecă mirosurile de parfum, cafea şi fum, curentul creat încurcându-se în părul ei şi ridicându-1. Este exact aşa cum şi-a imaginat.
 
Clădirile sunt înalte, cu geamuri lungi şi balcoane mici -nu există clădiri de birouri. Pare că la fiecare colţ de stradă există o cafenea având afară mese rotunde şi scaune. Iar pe măsură ce taxiul înaintează în oraş, femeile sunt tot mai stilate şi oamenii se sărută când se întâlnesc pe trotuare.
 
„Chiar sunt aici* se gândeşte ea. Şi brusc, se simte recunoscătoare că are câteva ore înainte de sosirea lui Pete pentru a se obişnui cu atmosfera. Măcar de data asta, nu doreşte să fie o neştiutoare care priveşte totul cu ochi mari...
 
CUPRINS:
 
Un bilet pentru Paris
Printre postări    
Iubire de după-amiază      
Pasărea din mână  
Pantofi din piele de crocodil    
Jafuri armate    
Lună de miere la Paris    
Paltonul de anul trecut              
Treisprezece zile cu John C       
Margot                      
Lista pentru Crăciun

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0604 sec