Un tron intunecat. Odata lupta incheiata, coroana este castigata

Un tron intunecat. Odata lupta incheiata, coroana este castigata
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 415
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Un tron intunecat. Odata lupta incheiata, coroana este castigata - Kendare Blake

 
În lumea lor magică întunecată, Katharine, Arsinoe și Mirabella își continuă lupta. Pe viață și pe moarte. Katharine cea toxică, sora cea mai plăpândă, este acum mai puternică decât oricând.
 
Naturalista Arsinoe, descoperind adevărul despre puterile ei, trebuie să-și dea seama cum să-și folosească talentul secret în propriul interes, fără să îl dezvăluie însă nimănui.
 
Elementala Mirabella se confruntă cu atacuri pe care nu le poate împiedica și care îi pun în pericol pe cei din jurul ei. Mister, intrigi, comploturi, crime, răzbunări și trădări, totul este permis în lupta celor trei surori pentru coroană...
 
Fragmente:
 
... Arsinoe și Jules sunt la masă în bucătărie și taie niște cartofi mici și roșii, când bunicul lui Jules, Ellis, năvă­lește pe ușă cu familiarul lui, spanielul alb. Ridică spre ele sprâncenele încărunțite și le întinde un pliculeț negru cu sigiliul de ceară al Consiliului Negru.
 
Cait se oprește din tocatul verdețurilor doar ca să sufle o șuviță de păr care îi intra în ochi. Apoi toate trei femeile își continuă treaba.
 
— Nu vrea nimeni s‑o citească? întreabă Ellis. Pune scrisoarea pe blatul mesei și îl ridică pe Jake să adulmece cartofii.
 
— De ce? pufnește Cait. Presupun că toată lumea știe ce spun. Face un gest cu capul spre partea cealaltă a bucătăriei.
 
— Acum nu ai vrea să‑mi spargi și mie patru gălbenușuri într‑un castron? Ellis îl lasă jos pe Jake și desface plicul.
 
— Vor să precizeze că toți pețitorii au cerut să aibă prima întâlnire cu regina Katharine, spune el, după ce citește.
 
— E o minciună, mormăie Jules.
 
— Se poate. Dar nici nu contează. Spune aici că urmează să‑i primim pe pețitorii Thomas „Tommy” Stratford și Michael Percy.
 
— Doi?
 
Arsinoe se strâmbă dezgustată.
 
— De ce doi? De ce și unul? Jules, Cait și Ellis schimbă o privire. Doi pețitori în același timp reprezintă un mare compliment.
 
Înainte de spectacolul cu ursul de la Festivalul Beltane, nimeni nu se aștepta ca Arsinoe să primească vreun pețitor, darămite doi.
 
— Trebuie să sosească, spune Ellis. Și cine știe cât vor sta aici dacă te plac.
 
— Până la sfârșitul săptămânii or să fie plecați, spune Arsi‑ noe, tăind în două un cartof. Jules ia scrisoarea de la Ellis.
 
— Tommy Stratford și Michael Percy...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0735 sec