Viata exemplara si fascinanta a faimosului medium Chico Xavier

Viata exemplara si fascinanta a faimosului medium Chico Xavier
-6%
Preț: 34,55 RON
36,75 RON (-5,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-98-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 344
Format: 14x20

DESCRIERE

Viata exemplara si fascinanta a faimosului medium Chico Xavier

 
... la mai bine de 100 de ani de la naşterea lui Francisco Candido (Chico] Xavier - considerat a fi cei mai mare medium al epocii noastre - este binevenit sa prezentam o biografie a acestui Misionar al Binelui.

Lui Chico Xavier ii datorim extinderea calitativa si cantitativa a literaturii spiritiste. Pana la dezincarnarea sa, au fost editate mai mult de 400 de carţi psihografiate de el, care sunt fidele Invaţaturli lui lisus si celei a lui Kardec.

Opera mediumnica a Iul Chico Xavier a avut un mare impact asupra Miţscarii Spiritiste braziliene, contribuind la activitaţile acesteia prin recomandari pentru practicile spiritiste, aprofundarea unor interpretarl ale Noului Testament, consolarea pe care a adus-o si intarirea credinţei si speranţei oamenilor.

Mesajele psihografiate de Chico Xavier au fost folosite in seriale de televiziune, piese de teatru, filme, la Tribunale - ca probe pentru absolvirea unor acuzaţi - si mai recent la elaborarea unor dizertaţii si teze academice, precum si a unor articole ştiinţifice.

In cursul celor 70 de ani de munci grea la Pedro Leopoldo si Uberaba, Chico Xavier s-a dedicat intotdeauna primirii caritabile ţi spirituale a celor ce veneau la el, cu abnegaţie, devotament si o mare Iubire faţa de semeni.

Munca si devotamentul Iul Chico Xavier au cucerit respectul poporului brazilian. Chico Xavier este un om al Binelui si un releu spiritual remarcabil al epocii noastre.
 
Respectat si apreciat de toate comunitaţile religioase din ţara lui, considerat de unii drept un sfant el a incarnat toate virtuţile crestine si în special umilinţa. Veritabila icoana a spiritismului brazilian, el a fost medlumul cel mai desavarsit si mai prolific al generaţiei sale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.