Viticultura

Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-40-0842-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 480
Format: 17x24

DESCRIERE

"Viticultura"...


"Viticultura" este știința care studiază particularitățile agrobiologice ale viței de vie, în vederea satisfacerii lor, prin elaborarea și perfecționarea continuă a tehnologiilor de cultură, în scopul obținerii de recolte mari, relativ constante, de calitate superioară și eficiente în același timp. Aceasta se ocupă de cultivarea viței de vie pentru obținerea strugurilor. Strugurii se folosesc în stare proaspătă pentru producerea:

*Vinurilor
*Spumantelor
*Divinurilor
*Alte produse alcoolice
*Producerea stafidelor
*Industria alimentară


Autorul aduce in atentia specialistilor vitivinicoli o lucrare completa si complexa dedicata vitei-de-vie. Structurata pe 11 capitole atinge multtiple aspecte ale viticulturii, pornind de la morfologia si anatomia vitei-de-vie, particularitatile fiziologice ale vite-de-vie, ciclul biologic, infiintarea plantatiilor, lucrari agotehnice, recoltarea strugurilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0123 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.