Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume

Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume
-10%
Preț: 22,41 RON
24,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936384
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume: noi aventuri la Conacul Suferinței - Anna Wilson

 
... inchise ochii și așteptă ca bunicul să răbuf‑ nească odată ce și‑ar fi dat seama că nepotul lui citește cărți de‑ale oamenilor. Își ținu respirația în timp ce îl asculta pe bunicuțul Gory mormăind în sinea lui și răsfoind paginile.
 
Apoi îl auzi pe bunicul spunând un lucru de‑a dreptul surprinzător:
 
— Mulch, e chiar bună, spuse el.
 
Vlad deschise un ochi. Bunicul radia! Vlad deschise și celălalt ochi și expiră tot aerul pe care îl ținuse în piept până atunci.
 
— Da, da, spunea Gory în timp ce citea pe fugă din paginile poveștii. Nu se compară cu Enciclopedia Creaturilor Ciudate, dar cred că ar fi util de studiat.
 
— Cred că recunosc cartea aia, stăpâne, spuse Mulch încet. Am văzut‑o printre alte cărți vechi din bibliotecă atunci când ștergeam de praf.
 
Lui Vlad nu îi veni să creadă cât noroc are! Mulch și bunicul erau mult mai puțin stricți decât mama și tatăl lui. Poate Minxie avea dreptate și ar putea până la urmă să o invite să doarmă la el și să scape nepedepsit…
 
Bunicul se ridică brusc și îi dădu cartea lui Vlad.
 
— Dar acum nu mai ai timp să citești! Vai de răutatea mea! se cutremură el...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.