Walden sau Viata in padure (CD MP3, 12 ore si 23 min)

Walden sau Viata in padure (CD MP3, 12 ore si 23 min)
-20%
Preț: 63,20 RON
79,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2016
Format: CD
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Walden sau Viata in padure (CD MP3, 12 ore, 23 min) - Henry David Thoreau​

 
... considerată o lucrare clasică a literaturii americane, este rezultatul unui experiment condus de imul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai curentului transcendentalist.
 
Cei doi ani petrecuţi în sălbăticie, şi documentaţi în Walden, s-au dovedit a fi nu doar un experiment socio-filosofie, d şi un exerdţiu de introspecţie şi un test de supravieţuire.
 
Audiobookul de faţă oferă accesul la perspectiva subiedivă a acestei experienţe neobişnuite.
 
In vecinătatea lacului Walden din statul american Massachusetts, pe un petec de pământ din inima pădurii, Henry David Thoreau îşi ridică o căbănuţă modestă şi se întreţine, pe durata a doi ani, din agricultură şi pescuit, muncind doar cât să ducă o viaţă cât mai simplă.

Registrul vizual abundă în descrieri ale faunei şi florei specifice pentru zona de nord a Statelor Unite. Ascultătorul va fi purtat prin cele patru anotimpuri şi va explora, împreună cu autorul, viaţa animalelor pădurii şi metamorfoza lacului şi a întregii naturi. însă natura exterioară este doar una dintre cele două faţete ale acestei lucrări.
 
Cealaltă este natura umană. Singurătatea îl constrânge pe filosoful american la introspecţia propriului sine şi la meditaţii pe tema firii umane în general.
 
Observaţiile naturale se împletesc armonios cu cele filosofice, iar rezultatul este încântător. Aveţi în faţă o invitaţie, pe alocuri irezistibilă şi plină de bun-simţ, la simplitate şi cumpătare.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

28,80 RON
36,00 RON (-20%)
Created in 0.0338 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.