Warren al XIII-lea și Ochiul Atotvăzător, volumul 1 - Tania del Rio

Warren al XIII-lea și Ochiul Atotvăzător, volumul 1 - Tania del Rio
-10%
Preț: 76,50 RON
85,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0654-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 224
Format: 19x22

DESCRIERE

Warren al XIII-lea și Ochiul Atotvăzător, volumul 1 - Tania del Rio

 
... corbii nici nu se clintiră.„Sunt o mulţime de copaci drăguţi în preajmă.
 
Uşşş!“Dar corbii nu s-au lăsat „uşuiţi“. Ca şi când s-ar fi prefăcut că Warren era invizibil.„Văd că nu se poate cu vorba bună“, spuse el oftând. Warren făcuse asta de nenumărate ori.
 
Cel puţin o dată sau de două ori pe lună, se căţăra pe acoperiş şi distrugea cuibul din horn înainte ca întregul hotel să se umple de fum.
 
Dar în dimineaţa asta, corbii erau mai încăpăţânaţi ca niciodată. Se apropia iarna şi aveau nevoie de un loc confortabil pentru a înfrunta vremea rece.„Dar ce-aţi zice dacă aş turna apă peste voi?“ întrebă Warren...
 
.........
 
... Hotelul Warren era singura clădire pe o distanţă de câţiva kilometri; cocoţat jalnic pe un deal dintr-o zonă rurală pustie şi cenuşie, era înconjurat de o pădure la fel de pustie şi de copaci uscaţi. Puteai să mergi cu orele în orice direcţie, că nu găseai nimic interesant.
 
Dar Warren nu se uita la priveliştea deprimantă. Se uita dincolo de ea, dincolo de linia orizontului, unde se afla restul lumii. Îşi imagina oraşe şi jungle, porturi şi deşerturi – peisaje pe care le ştia numai din cărţi.
 
Locuri pe care ar fi vrut să le viziteze... dacă nu ar fi avut 12 ani şi nu ar fi fost moştenitorul hotelului familiei, unde lucra ca unicul hamal, om bun la toate, responsabil cu deratizarea, valet şi curier.
 
Warren al XIII-lea îşi petrecuse întreaga existenţă la hotel, la fel ca tatăl său şi ca ceilalţi 11 Warreni înaintea lui...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0378 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.