Ziua Ajustării - Chuck Palahniuk

Ziua Ajustării - Chuck Palahniuk
-20%
Preț: 36,00 RON
45,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8207-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Ziua Ajustării - Chuck Palahniuk

 
... tot ce trebuie să faci e să te apleci şi să smulgi pastila de pe podea. Doar chestia asta rapidă şi dezgustătoare. Să-ţi arunci pastila în gură şi să o înghiţi şi totul va fi în regulă. Mai bine decât în regulă, totul va fi perfect. O perfecţiune pe care nici nu ţi-o poţi imagina.

Aşa s-a petrecut, privind retrospectiv, Ziua Ajustării pentru Jamal. Şi acum iată-l întorcându-se la locul... nu al crimei, ci al triumfului său. în sediul parlamentului oamenii de serviciu curăţaseră sângele pentru că nu îşi puteau imagina altă variantă.
 
Văduvele plângeau undeva, dar morţii nu erau morţii lui Jamal. Văduvele nu se puneau, nu se comparau cu văduvele şi mamele care ar fi jelit dacă s-ar fi declarat războiul şi întreaga lui generaţie ar fi fost trimisă la o execuţie în masă organizată de birocraţi.

Un bărbat care reprezenta neamul lui stătea în faţă în încăperea aceea grandioasă. Toată lumea avea un exemplar din cartea albastră/neagră şi toată lumea zâmbea. Legea nu o spunea, dar deţinerea unui exemplar al cărţii peste tot în public şi tot timpul era motivată de ceva mai înfricoşător decât legea.
 
Cu găurile de gloanţe din picturi nu mai aveau ce face. Nici cu găurile făcute de gloanţele ricoşate în coloanele şi plăcile de marmură. Detalii la care viitorii turişti aveau să se minuneze şi pe care aveau să le fotografieze.
 
Puţinii senatori rămaşi alergau în toate părţile, îndeplinind ordinele tuturor. Acei bărbaţi bătrâni arătau sfrijiţi, măcinaţi la nivel celular. Unul dintre ei avea o cicatrice crestată în partea de sus a urechii. S-a apropiat, înclinându-se şi târând picioarele, şi a aşezat un dosar pe biroul lui Jamal, apoi s-a îndepărtat, tot înclinându-se.

Bărbatul de la pupitru s-a aplecat deasupra unui microfon şi a anunţat:

—    Prima problemă pe ordinea de zi...

Căldura camerelor de televiziune îi învăluia.

Parcă la comandă, Jamal s-a ridicat, ţinând cartea Talbott deschisă în ambele mâini, şi a început să citească cu voce tare:

—    Legea numărul unu, articolul întâi al Declaraţiei de Interdependenţă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

23,96 RON
29,95 RON (-20%)
24,00 RON
30,00 RON (-20%)
19,96 RON
24,95 RON (-20%)
15,20 RON
19,00 RON (-20%)
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.