Legatura fragila (Meredith Wild) Al patrulea volum din seria Hacker

Legatura fragila (Meredith Wild) Al patrulea volum din seria Hacker
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Legatura fragila (Meredith Wild) Al patrulea volum din seria Hacker

 
... am intrat în apartament şi mi-am lăsat lucrurile să cadă pe masa de lucru din bucătărie. Becurile erau stinse, dar soarele după-amie-zii se strecura prin ferestrele acoperite de jaluzele. Când am intrat în sufragerie, am auzit vocea lui Blake.
 
— Ai întârziat!
 
M-am răsucit şi l-am găsit la barul din celălalt capăt al încăperii. Era gol până la brâu, desculţ, şi ţinea în mână un pahar fără picior, pe jumătate gol. Chipul îi era lipsit de orice emoţie şi totuşi încărcat de o forţă care m-a umplut imediat de nerăbdare.
 
Ochii lui verzi parcă luceau în lumina slabă din cameră. îşi ţinea maxilarul încordat, rela-xându-l doar câte puţin, ca să soarbă din băutură.
 
— îmi pare rău. M-a sunat...
 
— Vino încoace!
 
Am lăsat ca următoarele cuvinte să mi se stingă încet pe buze. Nu aveam să discutăm despre neaşteptatul telefon al lui Elliot, cel puţin nu pentru moment. Era ceva nefiresc în privirea cu care mă fixa, în asprimea neiertătoare a tonului pe care rostise cele două cuvinte scurte.
 
M-am îndreptat încet către el, până când ne-au mai despărţit doar câţiva centimetri, iar căldura a început să radieze între noi. Nu încăpea îndoială că Blake era splendid, frumuseţea masculină adusă la perfecţiune.
 
Inalt şi zvelt, trupul lui îmi scurtcircuita creierul mai de fiecare dată. Iar momentul acela nu facea excepţie. I-am atins pieptul, incapabilă să rezist apropierii de el. Muşchii i-au tresărit drept răspuns.
 
— Scoate-ţi bluza! mi-a spus...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0721 sec