Cartea lui Enoh
29,75 RON
35,00 RON (-15%)

Cartea lui Enoh

Cartea lui Enoh
-15%
Preț: 29,75 RON
35,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Crestinism

DESCRIERE

Cartea lui Enoh 

 

... am privit şi m-am întors spre altă parte a pământului, şi am văzut acolo o vale adâncă cu un foc arzător. 2. Şi îi aduceau pe regi şi pe stăpâni şi începeau să-i arunce în această vale adâncă. 3. Şi acolo ochii mei au văzut cum îşi făceau ei uneltele lor de caznă, lanţuri din fier cu o greutate uriaşă. 4. Şi l-am întrebat pe îngerul păcii care se afla cu mine, zicându-i: „Pentru cine sunt pregătite aceste lanţuri?" 5. Şi el mi-a răspuns: „Toate acestea sunt pregătite pentru oastea lui Azâzel, care va fi azvârlită în prăpastia condamnării depline, unde li se vor acoperi gurile cu pietre ascuţite, aşa cum a poruncit Domnul Duhurilor.
    6. Mihail, Gabriel, Rafael şi Phanuel îi vor înşfăca în acea zi mare şi îi vor azvârli în cuptorul dogoritor, pentru ca Domnul Duhurilor să se răzbune pe ei pentru nedreptatea pe care au făcut-o de a deveni supuşi ai lui Satan şi de a-i duce la pieire pe locuitorii Pământului".

 

    LIV. 7- LV. 2. Fragment noahic despre prima judecată a lumii

 

    7. „Şi în zilele acelea va veni asupra lor pedeapsă de la Domnul Duhurilor, şi el va deschide toate cămările apelor aflate deasupra cerurilor şi ale izvoarelor ce se află sub pământ. 8. Şi toate apele se vor uni cu apele; ce este deasupra cerurilor este parte bărbătească, iar apa ce se află sub pământ este parte femeiască. 9. Şi vor fi distruşi toţi cei aflaţi pe pământ şi toţi cei aflaţi la marginile cerului. 10. Şi când aceştia îşi vor fi recunoscut nelegiuirile ce le-au săvârşit pe pământ, atunci prin acestea îşi vor găsi ei pieirea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0426 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.