Institutul - Stephen King
50,99 RON
59,99 RON (-15%)

Institutul - Stephen King

Institutul - Stephen King
-15%
Preț: 50,99 RON
59,99 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-43-0690-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 632
Format: 14x21

DESCRIERE

Institutul - Stephen King

 
... bărbatul cu păr roşcat era ajutorul de şerif Taggart Faraday. Il conduse pe Tim în secţie, unde mirosea a clor şi amoniac de la cele patru celule de arest preventiv, situate în spatele birourilor. După ce i-o prezentă pe Veronica Gibson, o poliţistă între două vârste, care se ocupa de dispecerat în după-amiaza aceea, îi ceru lui Tim permisul de conducere sau orice alt act care să-i certifice identitatea.
 
Tim îi arătă nu doar permisul, ci şi legitimaţia de la Poliţia din Sarasota, fără să încerce să ascundă faptul că expirase de nouă luni. Cu toate acestea, la vederea ei, atitudinea celor doi poliţişti se schimbă oarecum.
 
-    Nu locuiţi în Comitatul Fairlee, observă Ronnie Gibson.
 
-    Nu, recunoscu Tim. Nu locuiesc aici. Dar aş putea s-o fac, dacă aş primi postul din patrula de noapte.
 
-    Leafa nu-i cine ştie ce, zise Faraday. Şi, oricum, nu eu hotărăsc asta. Şeriful Ashworth face angajările şi tot el se ocupă de concedieri.
 
Ronnie Gibson adăugă:
 
-    Ultimul nostru angajat din patrula de noapte a ieşit la pensie şi s-a mutat în Georgia. Ed Whitlock îl cheamă. Are ALS, adică boala aia pe care a avut-o şi Lou Gehrig. Tare drăguţ om! Mare necaz pe capul lui. Dar bine că are cine să-l îngrijească acolo.

-    Numai ăia drăguţi păţesc chestii nasoale, spuse Tag Faraday. Dă-i un formular, Ronnie!

După care, i se adresă lui Tim.

-    Suntem o echipă mică, domnule Jamieson. Doar şapte oameni, dintre care doi cu jumătate de normă. Atât îşi permit contribuabilii de aici. Acum domnul şerif John patrulează prin oraş. Dacă nu se întoarce până la cinci, cel târziu până la cinci jumate, înseamnă că s-a dus acasă să mănânce şi n-o să mai vină decât mâine.

- Oricum, eu rămân în oraş în seara asta. Presupunând că motelul este deschis.

-    Cred că Norbert mai are câteva camere libere, zise Ronnie Gibson.

Ii aruncă o privire poliţistului roşcat şi amândoi izbucniră în râs.

-    Nu prea arată a stabiliment de patru stele.

-    Nu comentez, spuse Gibson, dar, în locul dumneavoastră...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0358 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.