Sa descoperim ferma. Observa si invata, joaca-te cu autocolante!

Sa descoperim ferma. Observa si invata, joaca-te cu autocolante!
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 12
Preț: 14,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Sa descoperim ferma. Observa si invata, joaca-te cu autocolante!

 
Dragi copii si parinti, iata inca un motiv pentru care cititul devine mai interesant decat vizionarea filmelor: editura Aramis va invita sa va familiarizati cu natura fabuloasa pe care o puteti intalni la o ferma, sa aflati lucruri inedite despre animale si culturi agricole, sa apreciati munca celor care lucreaza acolo. Cartea ilustreaza peste 40 de specii de animale si de plante, imagini minunate insotite de autocolante pe care micii cititori se vor distra sa le lipeasca intr-un decor pliabil.

Textele cuprind atat explicatii usor de inteles si de retinut, cat si detalii din "existenta” unei ferme, adevarata oaza vie intr-o lume tot mai tehnologizata.
 
Daca o excurise la o ferma vi se pare o idee buna de urmat, incepeti prin a afla ce este ferma si ce-ati putea intalni aici: sa vedeti cum se cresc caii, pasarile, cum se planteaza cerealele, ce inseamna sunetele scoase de animale. O lume aparte si obiceiurile sale specifice!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0537 sec