Un vis într-o noapte de vară - Bing Bo

Un vis într-o noapte de vară - Bing Bo
-10%
Preț: 47,25 RON
52,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731288154
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288
Format: 17x24

DESCRIERE

Un vis într-o noapte de vară - Bing Bo

 
Cântărețul din iarbă
 
Lumina argintie și plăcută a lunii scălda pământul și peluza. Stelele scânteiau, părând niște ochi curioși, care privesc pământul și iarba. Pe peluză era liniște. Greierii și lăcustele îl așteptau pe cel mai cunoscut artist de pe acea peluză – greierele Jiling – să le cânte câteva melodii vesele.
 
Domnișoara Licurici, cu felinarul ei verzui, abia aștepta să îl asculte pe Jiling. Și zvelta domnișoară Lăcustă, care purta o rochie verde-deschis, era nerăbdătoare.
 
Slab și micuț, Jiling era de două ori mai mic decât un greier obișnuit. Purta o haină sclipitoare, care i se potrivea de minune, strălucind în lumina lunii. A fluturat din antene și i-a salutat pe toți cu multă grație.
 
— Vai, vai, ce grozav e! a exclamat domnișoara Lăcustă.
 
— Da, e un interpret minunat! a adăugat domnișoara Licurici.
 
— Liniște! Greierele de tufiș s-a uitat mustrător la cele două domnișoare și le-a făcut semn să tacă. Pe peluză s-a făcut liniște. Jiling și-a întins picioarele și a început să cânte. Micile flori sălbatice au început să vibreze încă de la prima notă cântată, iar firele de iarbă au dansat vesele.
 
— Zz…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0412 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.