Despre ingeri, Intrebari si raspunsuri - Ovidiu Dragoș Argeșanu

Despre ingeri, Intrebari si raspunsuri - Ovidiu Dragoș Argeșanu
-7%
Preț: 55,71 RON
59,90 RON (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069721179
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 180
Format: 13x20

DESCRIERE

Despre ingeri, Intrebari si raspunsuri - Ovidiu Dragoș Argeșanu

 
INTREBARI DIN CARTE:
 
Cum afectează karma partenerului trezirea spirituală a îngerilor întrupaţi?
Îngerii întrupaţi sunt, în general, atractivi ca parteneri pentru lumina lor. Partenerul unui înger întrupat va intui că viața lor se schimbă în bine alături de un înger întrupat, va avea acea senzație inconștientă că e mai aproape de Dumnezeu. Însă dacă partenerul are o karma grea, mare, trezirea spirituală a îngerului întrupat este afectată, pentru că, prin armonizarea celor doi, toate problemele partenerului îl vor împiedica automat și pe el.

Cum le influențează viața unor părinți nașterea unui copil înger întrupat?
Depinde de caracteristicile și de drepturile divine ale îngerului întrupat. De exemplu, dacă un înger a făcut prostii mari ca înger păzitor și are de învăţat lecții grele în întrupare, atunci influenţează negativ dreptul divin în bani al familiei în care se naște. Dacă însă vine cu potenţiale și drepturi divine mari, atunci automat cresc și drepturile divine ale familiei în care se naște și se potențează toate caracteristicile ei pozitive.

Există un blocaj al îngerilor întrupați de a măsura cu ansa?
Da. De multe ori, îngerilor întrupați le e frică să afle adevăruri despre ei înşişi sau despre alții. Îngerii întrupați respectă, intuitiv, voia lui Dumnezeu în proporţie de 91-94%, dar, în rest, fac voia lor. Ca să aibă o scuză că nu au știut care este voia lui Dumnezeu, preferă să nu măsoare.
 
............
 
Care este legătura dintre îngeri și locurile sfinte?
Ce înseamnă, de fapt, un loc sfânt? Un portal către ceruri de vibraţie mai mare decât planeta Pământ. Locurile sfinte, portalurile sunt cele prin care coboară pe Pământ îngerii de la acele dimensiuni.

Ce legătură este între harul sfinților și îngeri?
Harul sfinţilor este reprezentat de îngeri trimişi de Dumnezeu ca răsplată pentru faptele lor, dar și ca ajutor pentru ei pe Pământ. Ingerii aceștia pot fi lăsați de către sfinţi după moarte pe Pământ, la moaște sau la icoanele lor, pentru a ajuta oamenii.

Ce îngeri apar la locurile sfinte: Fatima, Međugorje, Lourdes etc.?
Fatima, Međugorje, Lourdes etc. sunt manifestări ale principiului feminin. Acolo apar îngerii din alaiul Maicii, îngeri care țin de artă, de creație, de vindecare emoțională. În aceste locuri se manifestă caracteristicile principiului feminin divin: blândețea, iubire, toleranța, tandrețea, sensibilitatea, armonia, echilibrul, maternitatea etc. Dacă avem de vindecat și de integrat principiul yin, sunt utile pelerinajele în aceste locuri. Deci prin intermediul îngerilor care fac parte din alaiul Maicii Domnului suntem ajutați la vindecarea noastră emoțională, la vindecarea relaţiei cu...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0327 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.